SLAVIO DVA ROĐENDANA: Ratko Mladić duvao svećice sa suprugom, pre dva dana s unukom i sinom!

 
  • 15

- U dokumentima piše da je rođen 12. marta, ali on kaže da mu je majka pričala da je rođen na prečisti ponedeljak 1943. godine, dakle, 8. marta - objašnjava enigmu Mladićev advokat

Haški optuženik Ratko Mladić napunio je danas 71 godinu, jer je u matičnu knjigu rođenih upisan 12. marta 1942. godine. Uz generala Vojske Republike Srpske bila je njegova supruga Bosiljka, dok su ga pre nekoliko dana u zatvorskoj jedinici u Ševeningenu posetili unuk Stefan i sin Darko, saznaje Telegraf.rs!

Svoj drugi rođendan u ćeliji Haškog tribunala general provodi u društvu supruge Bosiljke, s kojom je i duvao rođendanske svećice na torti.

- U dokumentima piše da je Mladić rođen 12. marta, ali on kaže da mu je majka pričala da je rođen na prečisti ponedeljak 1943. godine. Mi smo, uz pomoć Srpske pravoslavne crkve, proverili kalendar i došli do podatka da je taj dan zapravo bio 8. mart - kaže za naš portal Mladićev advokat Miloš Šaljić.

On tvrdi da je Mladić dobro i da ga je posebno obradovala poseta unuka u Haškom tribunalu.

- Raspoložen je, sada nema suđenja, pošto je tamo pauza do katoličkog Uskrsa - kaže Šaljić, i dodaje da Mladića za sada niko ne nervira.

Kako saznaje naš portal, Mladić u pauzama suđenja vreme provodi šaleći se sa stražarima, ali i učeći strane jezike!

- On je tamo i dalje general i svi se tako odnose prema njemu. Zaista je zadovoljan kako ga tretiraju. Obraćaju mu se s “gospodine generale”. Slobodno vreme provodi uz šah i učenje stranih jezika, a engleski je manje-više savladao - tvrdi naš sagovornik.

(M. S. - D. Z.)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristijan-AFCA

    12. mart 2013 | 20:12

    @bosanac sigurno nije koliko ste vi Srba!!!Za razliku od vas on je ubijao muslimanske plaćenike(mudzahedine) a vi civile i to je ogromna razlika!

  • kide

    12. mart 2013 | 20:13

    Djenerale djenerale nek je tvojoj majci slava,sto junaka rodila je da se sprstvu vrati slava.srecan ti rodjendan djenerale,hvala za sve!a sve najgore onima sto su te izdali

  • Pedja

    12. mart 2013 | 19:52

    Srecan rodjendan junacino!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA