Poginuo trčeći da zagrli ćerku koju nije video pola godine!

 
  • 4

Kobnog jutra oko 9 sati, M. Ć. je stajao je ispred ulaza na Autobusku stanicu u Držićevoj ulici u Zagrebu, a ona sa druge strane ulice. Između njih je bilo osam kolovoznih traka i tramvajske šine

M. Ć. (54) je poginuo u Zagrebu, kada je potrčao kako bi što pre zagrlio ćerku (18), koju nije video pola godine!

Kako prenosi "Večernji list", M. Ć. svoju ćerku nije video od juna 2012. godine, kada je otišla iz kuće u Crikvenici u kojoj je živela s njim.

Kobnog jutra oko 9 sati, M. Ć. je stajao ispred ulaza na Autobusku stanicu u Držićevoj ulici u Zagrebu, a ona sa druge strane ulice. Između njih je bilo osam kolovoznih traka i tramvajske šine.

Međutiim, kada je potrčao ka njoj, na semaforu je bilo crveno svetlo. Uspeo je da pretrči deo puta, ali je pred sam kraj na njega prednjim desnim delom naleteo "reno senik", kojim je upravljao I. V. (36).

Uprkos tome što je za nekoliko minuta vozilom Hitne pomoći prevezen u KBC "Rebro", preminuo je na bolničkom krevetu nešto pre podneva. Iza sebe je ostavio dve ćerke, koje su pre deset godina izgubile i majku u nesreći.

(M. S. / Izvor: Večernji list)

Video: Konferencija povodom beogradske premijere filma "Megdan: Između vode i vatre" u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA