STRUJA ILI HRANA? Neobična kampanja za naplatu električne energije (FOTO)

 
  • 1

- Da li se ljutite kada plaćate hleb? Nemojte ni kada plaćate struju. Bez struje nema ni hleba. Plaćajte redovno - poručuje niška Elektrodistribucija

U teškoj ekonomskoj situaciji, kakva je već godinama u Srbiji, mnoga javna preduzeća grcaju u dugovima zbog slabe naplate svojih potraživanja od građana. Zbog toga se uprava niške Elektrodistribucije odlučila za pomalo neobičnu kampanju, kako bi podigla svest svojih sugrađana o neophodnosti plaćanja računa za struju.

- Da li se ljutite kada plaćate hleb? Nemojte ni kada plaćate struju. Bez struje nema ni hleba. Plaćajte redovno - piše na bilbordima koji su tokom decembra osvanuli u ovom gradu.

Osim varijante sa hlebom, u opticaju je i ona sa drugom najvažnijom namirnicom u ishrani Srba - mlekom.

Premda zvanične reakcije uprave niške Elektrodistribucije na ovu kampanju nije bilo, direktor tog preduzeća Igor Novaković na svom Tviteru izneo je podatak da se u Nišu godišnje ukrade struja za osam miliona evra, kao i zapažanje da je "naplata loša, a potrošnja dobra".

- Što se ne niko ne buni kad mu isključe mobilni nego ode i plati. A bez mobilnog može da se živi - dodao je Novaković.

(M. S. / Izvor: Južne vesti)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvonko Lazarevic

    5. mart 2013 | 11:32

    Kad bi jednom bili iskreni svi partijski direktori kolika su zahvatanja iz naplaćene mase, za svoje partije i svoje bogami poveće milionske račune najčešće u grčkoj, možada bi narod i više plaćao, jer nismo baš toliki slepci da plaćamo 70% više struju nego što košta, zbog navedenog... Ukinite harač i bestidnu pljačku, i biće redovno plaćanje srpski nbarod više nije toliko glup koliko vi mislite !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA