TIJANIĆ: Ne znam kako je zamišljen sistem pretplate, pitajte zakonodavce!

Direktor RTS tvrdi da Javni servis nema nikakve veze sa uvođenjem novog načina finasiranja putem naplate poreza na nekretnine, naglašavajući da na državi da obezbedi dovoljno novca

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pera kojot

    01. mart 2013 | 10:31

    GLEDLJIV, KULTURAN I EDUKATIVAN PROGRAM NIJE KOMERCIJALAN I TU PARA NEMA! Ja sam za to da imamo bar jednu tv bez vulgarnosti i raznih spanskih i turskih serija, pa sta kosta da kosta. A sto se tice rukovodstva bas me briga, tu su nadlezni organi pa neka istrazuju, ko je ukrao neka odgovara. Nemoguce da ovaj glavonja 30 godina ima nekoga ko sprecava da se povede istraga protiv njega. A sto se tice skole, nemora da znaci da ako imas fakultet da si pametan, moj kolega je zavrsio fax. i to sto je jos crnje sve legalno pa kaze:" ja necu da placam PREPLATU" ponavljam PREPLATU. EJ BRE SRBIJO, skolujes se 16 god. a ne znas da pricas.

  • Samir Nisic

    01. mart 2013 | 08:54

    Da,ali narod nema para da prezivi,a kamoli da kupuje stvari koje se reklamiraju. Pa zasto bi gledali epp? I talo u krug. Da bi sve profunkcionisalo normalno mora privreda ozivjeti.

  • Vesna

    01. mart 2013 | 00:57

    A zašto to Javni servis MORAJU da finansiraju gradjani?Mi ne učestvujemo u izboru direktora,u uredjivačkoj politici istog,broju zaposlenih...pa što onda MORAM da finansiram ono što ne gledam zbog skandaloznog programa?Italijani planiraju da PRODAJU svoj javni servis...što ne bi smo i mi?Neka nadju nekog ko ce naci interes u toj investiciji ( a bilo bi sigurno dosta zainteresovanih)...Neka pravi program po želji i izdrzava se od komercijale tj. reklama.Ako program bude dobar, bice i epp-a a to znaci i novca za prezivljavanje...ako ne,opet prodaja i tako dok se ne nadje sposobna osoba sa adekvatnom skolskom spremom koja ce sistem postaviti na zdrave noge i napraviti gledljiv,kulturan i edukativan TV program za sve generacije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA