SASLUŠANA: Ana Nikolić svedok u istrazi ubistva Dejana Milačića?

Policija je saslušala popularnu pevačicu koja je godinama poslovno sarađivala sa Dejanom Milačićem. zvanim Džin, ubijenim u mafijaškom obračunu u Mirijevu

  • 1

Pop pevačica Ana Nikolić saslušana je u beogradskoj policiji a, povod za iskaz dat inspektorima je nedavno ubistvo Dejana Milačića, zvanog Džin (35), koji je bio njen telohranitelj.

Kako pišu "Večernje novosti", pevačica je na saslušanje u prostorije PU za grad Beograd stigla u sredu, 27. februara, oko podneva. Ona je u policiju došla po pozivu, kao jedan od mogućih svedoka, koji bi mogao da pomogne u rasvetljavanju Milačićevog ubistva, s obzirom na to da ga je poznavala i sa njim poslovala duže vreme. Nikolićeva se nije dugo zadržala u policiji, a prema nezvaničnim informacijama, svojim iskazom nije previše pomogla operativcima MUP-a.

Cetinjanin Dejan Milačić ubijen je 15. februara, iz zasede, sa pet metaka u glavu, u Ulici Matice srpske 59, u beogradskom naselju Mirijevo.

Motiv zbog kojeg je Milačić likvidiran još nije otkriven. Međutim, policija sumnja da je evantualni razlog zbog koga je ubijen, njegov sukob sa izvesnim Milom Beladom sa Cetinja, koji je rezultirao tamošnjim incidentom i pucnjavom. Ima, međutim, indicija da je Milačić ubijen i zbog svojevremenog sukoba sa jednom navijačkom grupom Crvene zvezde iz Novog Beograda. Ovde nije i kraj liste osumnjičenih.

Tu su i ljudi sa kojima se Milačić, za doček Nove 2013, posvađao na beogradskom splavu "Bolivud". Navodno, Milačić je tom prilikom bio inicijator tuče na splavu, zbog koje je bio prekinut i nastup Ane Nikolić.

Operativci beogradske policije ne isključuju mogućnost da je ubistvo telohranitelja naručeno kao opomena bivšem dečku Ane Nikolić, visokorangiranom pripadniku narko-klana odbeglog Darka Šarića Rodoljubu Raduloviću da "pazi šta priča". Jer, iako je njihova burna veza okončana, navodno, Radulović je i dalje "mnogo vezan za pevačicu i još brine za njenu sigurnost".

(M. S. / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • analiticar

    28. februar 2013 | 01:31

    Dzin cuvao pevaljku,gledao filmove i mislila cepanka da je otporan na metke! Momci ucite i smej te se a ne trudite se da budete DZINOVI ,ovo je 21-i vek nisu vise 90-te upamtite to,manite se pevaljki, snage i glumatanja Ramba!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA