TVITOMANIJA: Znanje i zabava za sve korisnike interneta (FOTO)

 
  • 0

Ako niste na društvenim mrežama ne postojite, ako niste na Tvitomaniji do sada niste uradili ništa značajno na internetu. Radionice, predavanja, paneli na temu onlajn komunikacije očekuju vas na ovogodišnjoj regionalnoj konferenciji, koja se održava na hrvatskom primorju

Tvitomanija, regionalna konferencija o društvenim mrežama, ove godine se održava od 8 do 12. maja na hrvatskom primorju u Novom Vinodolskom. Ovogodišnja Tvitomanija baviće se komunikacijom na internetu, primerima dobre i loše prakse, predstavljanjem državne uprave na Tviteru, nastupom kompanija na mrežama, ličnom reputacijom, upotrebom modernih tehnologija, blogovima, tradicionalnim medijima, fotografijom ili jednostavno rečeno pitanjem kako koristiti društvene mreže u svim oblastima života.

Na netakmičenju će se predstaviti kompanije, marketing i PR agencije, preduzetnici sa primerima iz svoje prakse, ali sa ciljem širenja znanja, bez dodele nagrada i priznanja.

Diskutovaće se o promenama koje je doneo internet u sferi medija, načinu korišćenja mreža tradicinalnih i internet medija, upotrebi mreža od strane javnih ličnosti, novinara, političara, nosilaca državnih funkcija sa najrazličitijih aspekata.

Novi Spa Hotels & Resort ugostiće učesnike konferencije, javne ličnosti, predstavnike vlada, političare, predavače, blogere, tviteraše iz celog regiona. Hotel je u nov i luksuzan, a nalazi se na samoj obali Jadranskog mora. Kapacitet resorta je 1.300 kreveta i ceo je namenjen učesnicima Tvitomanije.

Organizatori kažu da je interesovanje veliko, bez obzira što zvanično prijavljivanje nije počelo.

- Trećina kapaciteta već je popunjena jer je u pitanju regionalni događaj, koji će okupiti  ljude iz okolnih zemalja. Ujedno, to je i savršena prilika za upoznavanje i širenje kontakata - kažu u organizacionom timu konferencije.

Pored oficijelnog dela, radionica, predavanja i diskusija, program predviđa i dosta zabave do sitnih sati. Po dolasku na Tvitomaniju, žurka dobrodošlice će se održati u sredu veče. Naredna tri dana obavezna završnica radnog dela je žurka, dok je napuštanje hotela predviđeno u nedelju.

Organizatori su obezbedili specijalni popust za učesnike konferencije, pa je cena polupansiona 25 evra, a obezbeđen je i organizovani dolazak kombijima iz Beograda, Novog Sada i Zagreba, a po potrebi i iz drugih gradova. Postoje dve vrste kotizacija, besplatne i biznis kotizacije. Biznis kotizacije su namenjene organizacijama i pojedincima koji žele da se predstave. Omogućavaju boravak u hotelu, rezervaciju sedišta u prvim redovima i još neke biznis privilegije.

Tvitomanija je sada već tradicionalna manifestacija usmerena ka svim korisnicima interneta, u privatne ili poslovne svrhe. Prvi ovakav događaj pre dve godine, održan je u Beogradu i trajao je dva dana, sa fokusom na Tviteru. Prošlogodišnja Blogomanija, održana je na Staroj planini, a ove godine se, u skladu sa regionalnim karakterom, događaj seli u Hrvatsku, kako bi na teritoriji članice bivše Juge, ujedinio internet zajednicu.

Zvanični program manifestacije još uvek nije zaključen, a svoje teme i ideje možete deliti sa organizatorima na zvaničnom sajtu.

(Lj. V.)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA