Darko Šarić lociran u Južnoj Africi?

 
  • 0

Južnoafrička policija otkrila je osobu koja bi mogla da bude odbegli narko-bos. U toku provere s Interpolom i policijama Srbije i Crne Gore

Južnoafrička policija otkrila je osobu koja bi mogla da bude odbegli narko-bos Darko Šarić! U toku su provere s Interpolom i policijom u Srbiji i Crnoj Gori da li je ta osoba optužena za šverc narkotika - kaže Mekintoš Polela, portparol elitne južnoafričke službe za borbu protiv organizovanog kriminala "Houks".

Polela je za podgorički "Dan" rekao da se osoba, za koju se veruje da je Darko Šarić, nalazi u blizini Kejptauna.

- On nije uhapšen, ali je predmet naša pažnje. Kada se obave provere s Interpolom i vlastima Crne Gore i Srbije, preduzećemo dalje mere. Posedujemo fotografije i druge dokaze o toj osobi koje ćemo dati na uvid Interpolu - dodaje Polela.

Odbegli narko-bos Darko Šarić iz Pljevalja optužen je za krijumčarenje više od dve tone kokaina iz Južne Amerike, kao i za pranje novca.

U Južnoj Africi sredinom decembra prošle godine uhapšen je Dobrosav Gavrić, osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

(Telegraf.rs / Izvor: Dan)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA