Psihički bolesnik upao s nožem u crkvu, policajac ga savladao, pa umro od srca

 
  • 2

Nakon hapšenja 37-godišnjaka koji je s nožem u ruci upao u pravoslavnu crkvu policajcu je naglo pozlilo, prevezen je u bolnicu, gde je nakon reanimacije preminuo

Policajac iz Prijedora preminuo je nakon službene intervencije u tom gradu, potvrđeno je u Centru javne bezbednosti Banjaluka.

- Centru javne bezbednosti Banjaluka juče je u 15.50 sati prijavljeno da je u Ulici prote Mateja Nenadovića u Prijedoru nepoznati muškarac sa nožem u ruci ušao u pravoslavnu crkvu i da se građani plaše za ličnu bezbednost - rekla je portparol Centra Marija Markanović.

Policija je na licu mesta zatekla 37-godišnjaka D. B., lišila ga slobode i oduzela mu nož.

- Nedugo zatim, jednom policijskom službeniku je pozlilo i vozilom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu u Prijedoru, gde je nakon pokušaja reanimacije preminuo - rekla je Markanović.

Ona je dodala da će sutra biti izvršena obdukcija, kada će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Markanović je navela da kolektiv CJB Banjaluka izražava duboko žaljenje zbog gubitka radnog kolege, najdublje saučešće porodici preminulog policajca, te ističe da je ovo samo još jedan pokazatelj rizika i odgovornosti koji sa sobom nosi policijski posao.

Nezvanično, reč je o policajcu Radenku Vučenoviću, a uhapšen je Dalibor Banjac.

(Telegraf.rs/Izvor: Nezavisne.com)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA