U ŠKOLI: Tinejdžer (15) silovao dečaka (12)

 
  • 8

Sve se dogodilo tokom prepodnevne smene u školi, a još nije utvrđeno da li je tinejdžer dečaka naterao da dođe u ovu prostoriju ili je dete došlo svojom voljom. I tinejdžer i dečak su mladi sa posebnim potrebama

Tinejdžer sa posebnim potrebama O. B. (15) obljubio je drugog, jednako nemoćnog dečaka Z. P. (12) u podrumu jedne škole u Mladenovcu!

Kako piše dnevni list "Alo", incident se dogodio pre nekoliko dana a majka nesrećnog deteta saznala je sve od sina kada je on došao kući. U Domu zdravlja u Mladenovcu lekari su potvrdili da dete ima povrede po telu. Sve se dogodilo tokom prepodnevne smene u školi, a još nije utvrđeno da li je tinejdžer dečaka naterao da dođe u ovu prostoriju ili je dete došlo svojom voljom.

Ova teška priča izašla je na videlo kada je mališan Z. P.  u pratnji majke došao u Dom zdravlja u Mladenovcu. Na detetovom telu bile su vidljive lakše telesne povrede, ali one nisu bile opasne po život. Na osnovu razgovora sa Z. P. i lekarskog pregleda zaključeno je da je nad detetom izvršena obljuba. O svemu je odmah obaveštena policija, koja je obavila razgovor sa dečakom u prisustvu roditelja, kao i sa zaposlenima u školi i sa roditeljima O. B.

S obzirom na to da se radi o detetu i maloletniku, u policiji o ovom slučaju ne žele javno da govore dok se ne završi istraga.

(M. S. / Izvor: Alo / Foto: Ilustracija)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anti antifa

    6. februar 2013 | 08:07

    To samo govori o našem siste mu.Šta su radili nastavnici i vaspitači?Otišli kući u 15 časova,verovatno!Za ovo neko mora da odgovara

  • Stanpedo

    6. februar 2013 | 09:07

    Svaki dan se cuje ponesto ovako. Kakav je ovo narod u srbiji ????!

  • Petko

    6. februar 2013 | 07:41

    Sasvim prirodno. Verovatno je direktor škole ljut jer ga nije on probao prvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA