Uhapšen sa pola kilograma kokaina vrednog 4,3 miliona dinara

 
  • 3

G. S. (28) je lišen slobode neposredno nakon što je od S. M. (33) kupio 22 grama kokaina, a potom je u iznajmljenim stanovima pronađen ostatak opojne droge i oko 11.000 evra

Beogradska policija uhapsila je S. M. (33) iz Beograda i G. S. (28) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Oni su uhapšeni pošto je policija kod njih otkrila i zaplenila 440 grama kokaina s priborom za pakovanje i oko 11.350 evra.

Kako je navedeno u saopštenju beogradske policije, ukupna vrednost zaplene je 4,3 miliona dinara.

Kako se precizira u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, zaplenjena je i 22.200 dinara, kao i elektronska vagica za precizno merenje s tragovima ove droge i pribor za pakovanje kokaina.

Policija je G. S. lišila slobode neposredno nakon što je od S. M. kupio 22 grama opojne droge kokaina po ceni od 70 evra za jedan gram, a primopredaja je obavljena juče, u popodnevnim satima kod "Kombank Arene".

Potom je, kako se dodaje, ubrzo uhapšen i S. M. u blizini iznajmljenog stana gde je krio drogu. Policija je u ovom stanu pronašla 395 grama kokaina, 16 grama dekstroze, elektronsku vagicu za precizno merenje s tragovima kokaina s priborom za pakovanje ove opojne droge.

U drugom stanu gde je S. M. neprijavljeno živeo, kako se ističe u saopštenju, pronađena su 23 grama kokaina, kao i 10.500 evra, a kod S. M. još 800 evra i preko 20.000 dinara.

S. M. i G. S. će po isteku policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

(M. B. / Tanjug / Foto: Tanjug)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nostradamus

    5. februar 2013 | 20:15

    Tako samo napred serbi drogirajte se...ceka vas lep buducnost

  • zullu

    6. februar 2013 | 00:25

    Bas super gospodo policajci...sada ce i to da poskupi...pa ce onda hleb,struja,grejanje...bas lepo!

  • nislija

    5. februar 2013 | 19:25

    Po kojim cenama to racunate.dok se nelaze nemoze sa se zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA