ISPOVEST ČEDOMORKINE MAJKE: Kako sam pronašla mrtvog unuka

 
  • 2

- Na dnu torbe našla sam povojnicu u kojoj se bebe izvode iz porodilišta. Napipala sam nešto tvrdo. Prvo pomislim da je neka velika lutka... A onda vidim ručicu i koleno, sve skamenjeno, sve mrtvo i lice ukočeno - ispričala je potresena majka B. M.

Majka 23-godišnje B. M. iz sela Borač kod Knića, koja je svoju mrtvu bebu spakovala u torbu i unela u rodnu kuću, ne prijavivši pritom ništa roditeljima, izjavila je da nikada neće zaboraviti stravičan prizor koji je zatekla kada je slučajno otvorila ćerkinu torbu:

- Slika skamenjene mrtve bebe na dnu vojničke torbe među benkicama i flašicama pratiće me do kraja života - izjavila je potresena majka. 

- Nikada neću shvatiti kako je moja ćerka mogla da ćuti o tome pet dana i da se sve vreme najnormalnije ponaša. Očajna sam. Donela je mrtvo dete i ni reč o tome nije rekla. To niko normalan ne bi mogao da uradi!

Roditelji B. M. bili su u lošim odnosima sa svojom ćerkom, i ni na kraj pameti im nije bilo da je B. M. po povratku kući iz uobičajenog odsustva u sobu unela mrtvu bebu. Oni nisu čak znali ni da se porodila 31. decembra u bolnici u Novom Pazaru.

- Moja ćerka je otišla do prodavnice po cigarete, a ja sam ispod stola videla staru torbu. Misleći da su tamo stvari za pranje, otvorila sam je. Prvo sam ugledala flašicu za mleko, pa kutiju sa veštačkom hranom za bebe, a onda i benkicu i štramplice. Počnem da vadim, i na dnu torbe nađem povojnicu, u kojoj se bebe izvode iz porodilišta. Napipala sam nešto tvrdo. Prvo pomislim da je neka velika lutka... A onda vidim ručicu i koleno, sve skamenjeno, sve mrtvo i lice ukočeno - ispričala je majka B. M.

Nesrećna žena odmah je pozvala policiju. Kako kaže, iskreno se nada da njena ćerka nije namerno naudila njenom unuku, i da se možda uplašila pošto je bebu zatekla mrtvu u iznajmljenom stanu, u kojem je živela.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv B. M. za ubistvo bebe. Prijava je prosleđena tužilaštvu u Kragujevcu, a određen joj je pritvor od 48 sati.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo / Foto: Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuhra

    3. februar 2013 | 14:30

    Ccccc kakvih ludih majki ima boze sacuvaj,neko zeljno iscekuje dete i ne moze da ga ima dok ga ludakinje bacaju....ccccc ma nju bih stavila u zamrzivacu i nek crkne!!!!!!

  • Romanticni Zmaj

    3. februar 2013 | 16:18

    U zatvor!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA