PARIZ: Zahvaljujući lopovu, uhapsili mafijaša

 
  • 1

Zahvaljujući pukom slučaju i uz malu "pomoć" jednog lopova, francuska policija uspela je da uhapsi jednog od glavnih korzikanskih gangstera

Francuska policija uspela je da uhapsi jednog od glavnih korzikanskih gangstera i to zahvaljujući lopovu koji je pokušao da ukrade kola ozloglašenog mafijaša.

Samo nekoliko minuta nakon što je 40-godišnji mafijaš, poznat pod nadimkom Rašid Korzikanac, parkirao kola nedaleko od Jelisejske palate, policija je uhapsila lopova u pokušaju da ukrade skupoceni automobil, prenosi AFP.

Ono što je na prvi pogled izgledalo kao obično krivično delo pretvorilo se u prvoklasno hapšenje kada su policajci u vozilu otkrili nekoliko komada oružja.

Kod vlasnika automobila, koji se ubrzo pojavio, policija je našla još jedno oružje, a pretres njegovog stana u Parizu doveo je do otkrića čitavog arsenala.

Rašid i njegov saradnik, vlasnik korzikanskog vinskog bara na Jelisejskim poljima, zadržani su u pritvoru. Tužilac traži da protiv njih bude podignuta optužnica za posedovanje oružja i eksploziva i članstvo u organizovanoj kriminalnoj bandi.

(M. B. / Tanjug /  Foto: AP)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klisura

    1. februar 2013 | 21:52

    Лопов је надрљао, ко жути мрав.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA