21. ROĐENDAN: Fenomenalan promo-spot za Republiku Srpsku! (VIDEO)

 
  • 8

Republika Srpska je zemlja šuma, planina, reka i jezera, lova i ribolova, nacionalnih parkova i jedinstvenih rezervata prirode, kao i bogatog kulturno - istorijskog nasleđa i tradicije

Nakon što je obeležila 21 godinu svog postojanja, Republika Srpska je krenula u promovisanje svoje zemlje, pa je tako snimljen promotivni spot pod nazivom "Dobro došli u Republiku Srpsku".

Spot je snimljen u produkciji "Triviva d.o.o", uz podršku Ministarstva trgovine i turizma Vlade Republike Srpske i kako kažu autori, "uz pomoć dobrih ljudi i domaćina širom RS". U njemu se taj entitet u okviru BiH predstavlja u potpuno novom svetlu.

U spotu se konstatuje da je Republika Srpska zemlja šuma, planina, reka i jezera, lova i ribolova, nacionalnih parkova i jedinstvenih rezervata prirode, kao i bogatog kulturno - istorijskog nasleđa i tradicije.

Republika Srpska je nastala 9. januara 1992. u predvečerje krvavog građanskog rata, a danas funkcioniše kao jedan od entiteta u okviru Bosne i Hercegovine.

U Beogradu su u čast 21-godišnjice Srpske osvanuli grafiti s porukom: "21 godinu bastion si srpstva, srećan ti rođendan Republiko Srpska!"

(D. Zlojutro)

Video: Nusret Heljo, volonter iz Sarajeva: "Prvi smo ušli u selo u kome je stradala trudnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZOKI

    29. januar 2013 | 12:49

    PRELEPO !!! DA NAM POZIVI REPUBLIKA SRPSKA ! DA NAM JE BOG CUVA !

  • basalo milorad

    29. januar 2013 | 13:18

    To nam je jedina Svetinja Srpsku moramo čuvati , svako je napada i loše vesti širi i taj SDS sere stvar , moraju da se probude i zajedno da je očuvamo !!! Nedaj te je !!! Ps.republikanac

  • русија

    29. januar 2013 | 14:44

    СА ВЈЕРОМ У БОГА !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA