Policajac pokosio kolima kolegu i njegovu suprugu

 
  • 0

Srđan A., koji je bio van dužnosti, svojim privatnim putničkim autom marke "reno" udario je u supružnike koji su se propisno kretali kao pešaci. Usled jačine udara oni su odbačeni nekoliko metara sa trotoara, zbog čega su zadobili teške telesne povrede

Policajac iz Golupca, Srđan A. (41), svojim autom "pokosio" je i teško povredio svog kolegu Živorada C. (49) i njegovu suprugu Slavicu C., koji su zbog ozbiljnosti povreda zadržani na lečenju u požarevačkoj Opštoj bolnici.

Ovaj udes dogodio se 26. januara, oko 16.30 u Golupcu, na putu koji vodi ka obližnjem naselju Maleševo.

- Srđan A., koji je tada bio van dužnosti, svojim privatnim putničkim autom marke "reno" udario je u supružnike koji su se propisno kretali kao pešaci, levom stranom ulice. Usled jačine udara, oni su odbačeni nekoliko metara sa trotoara, zbog čega su zadobili teške telesne povrede. Kolima Hitne pomoći prevezeni su u Dom zdravlja u Golupcu, ali su, zbog težine povreda, ubrzo prebačeni u Opštu bolnicu u Požarevcu i zadržani na lečenju na odeljenju ortopedije - kažu u istrazi.

Izvršenim alko-testiranjem, utvrđeno je da je Srđan A. upravljao vozilom sa 0,12 promila alkohola u krvi. Povređeni supružnici biće saslušani nakon oporavka od povreda, dok će protiv vozača "renoa" biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako nezvanično saznajemo, ova dvojica policajaca međusobno se poznaju, jer zajedno rade u dežurnoj policijskoj stanici u Golupcu.

(D. K.)

Video: Službeni glasnik promocija knjiga 1 - RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA