PJONGJANG: Kim nije imao plastičnu operaciju da bi ličio na dedu!

 
  • 3

Oni koji udaraju na dostojanstvo vrhovnog vođe nacije ne treba da očekuju ni milost ni blagost - poručuje Pjongjang. Vreme će jasno pokazati koju će visoku cenu platiti taj ljudski ološ i mediji u službi izdajničke Južne Koreje, sluge kapitala, navela je KCNA

Vlasti Severne Koreje  su danas besno negirale uporne glasine i "prljave" napise u medijima da je vođa Kim Džong Un podvrgnut plastičnoj operaciji kako bi izgledao kao njegov deda.

Spekulacije o Kimovoj neprirodnoj sličnosti s osnivačem Severne Koreje, Kimom Il Sungom, iznose se već izvesno vreme u medijima Južne Koreje, iako nema mnogo dokaza za tako nešto.

Glasine su delimično potekle i zbog nesporne činjenice da Kim Džong Un nastoji da evocira uspomene na svog slavnog dedu na više načina: oblačenjem, frizurom, gestovima i nastupima u javnosti, naveo je AFP.

Takođe, postoji vidna fizička sličnost. Ali strpljenje Pjongjanga na izveštaje o plastičnoj operaciji vođe izgleda da je prešlo svaku meru.

- Lažni izveštaj emitovan od strane neprijatelja je gnusan kriminalni čin koji partija, država, vojska i narod neće nikada tolerisati - objavila je danas u komentaru zvanična agencija KCNA.

Insistirajući da je sama ideja da je Kim, u kasnim dvadesetim godinama, podvrgnut plastičnoj operaciji je "nezamisliva". KCNA je glatko odbacila ono što naziva "gnusnim lažima bezveznih medija".

Dok su u žiži besa komentatora bili mediji u Južnoj Koreji, izgleda da je gnev Pjongjanga izazvao jedan kineski izveštaj od prošle nedelje koji su masovno preneli listovi na Jugu.

Kineska televizija u Šendženu je citirala diplomatske izvore, koji su bili u privatnoj poseti Pjongjangu, da su razgovarali sa zvaničnicima u Severnoj Koreji koji su im potvrdili glasine o plastičnoj operaciji.

KCNA se pozvala na kineski izveštaj, ali je bes sačuvala za listove Južne Koreje.

- Oni koji udaraju na dostojanstvo vrhovnog vođe nacije ne treba da očekuju ni milost ni blagost - poručuje Pjongjang. Vreme će jasno pokazati koju će visoku cenu platiti taj ljudski ološ i mediji u službi izdajničke Južne Koreje, sluge kapitala - navela je KCNA.

Kim Il Sung, koji je umro 1994, još izaziva skoro bezgranično obožavanje od strane naroda koji ga oslovljava kao Velikog vođu, dok je u Ustavu on proglašen za Večnog vođu, a njegov rođendan se slavi kao državni praznik.

(I. D. / Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    24. januar 2013 | 21:22

    Ovaj Kim je 100 % Digtator. Nasledio je oceve i dedine stope. Studirao je u Engleskoj, ali nazalost nista nije naucio, momentalno preti Americi, Juznoj Koreji i jos drugim Aziskim zemljma, nakraju ce pretiti celom svetu isto kao i Iranski President. Takvi Digtatori treba hitno da se sklone sa Vlade. Oni su u stanju da upropaste i zatruju celu Zemaljsku Kuglu, sa svojim Atomskim naurozanjima. Zivela Demokratija, zivela Zemaljska kugla bez ratova i mrznje. Netrebaju nama Atomske Bombe, nama treba, Respekt, postovanje, ljubav prema svim narodima ove Zemaljske Kugle....

  • Dule

    24. januar 2013 | 22:09

    He NL pa ti si pesnik.hihi

  • nostradamus

    24. januar 2013 | 17:41

    Ovi su ludi bre paaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA