POLICIJA ZVEZDI: Nas biju jer štampate duple karte

 
  • 5

Policajce koji su obezbeđivali utakmicu napali su navijači koji nisu mogli da uđu u prepunu salu, iako su neki od njih imali karte. 20 predstavnika reda je povređeno od kojih jedna osoba teže

Policijski sindikat Srbije osudio je večeras "divljanje navijača" koji su pred košarkašku utakmicu Crvene Zvezde i Galatasaraja u dvorani "Pionir" povredili, prema dosadašnjim informacijama, 20 policajaca, od kojih je jedan veoma teško povređen od udaraca kamenicama po glavi.

- Dokle će policija da trpi divljanje takozvanih navijača i da se kućama vraćaju krvavih glava zbog nečije nesposobnosti. Policajce koji su obezbeđivali utakmicu napali su navijači koji nisu mogli da uđu u prepunu salu, iako su neki od njih imali karte. Ko je i zašto odštampao više karata nego što ima mesta u hali? Zbog toga ćemo insistirati i na krivičnoj odgovornosti rukovodstva Košarkaškog kluba Crvena Zvezda - navedeno je u saopštenju sindikata.

- Sa druge strane, odgovorne su i neke starešine iz Policijske brigade, koja je obezbeđivala utakmicu. Oni su dozvolili da policajci kao glineni golubovi gledaju huligane dok odvaljuju kamenje sa žardinjera i gađaju ih desetak minuta. Neko napokon mora da odgovara za propuste i izlomljene i izubijane policajce - rekao je Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije, a preneto u saopštenju.

(M.R. / Tanjug / Foto: Ilustracija)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali

    17. januar 2013 | 09:51

    Ma muka mi je vise od vas divljak navijaca, ponasate se ko mala deca, nemate grama obraza ni postovanja. Ko je to c.zvezda ili parrizan - obican klub, sta imate od njega - nemate nista sem povoda da pravite nerede. Da se pitam utakmice bi se sve odvijale bez gledaoca pa divljajte u svojoj kuci stanu lomite ono sto ste vi kupili ili stvorili. Cist bezobrazluk

  • Miloš Marjanović

    17. januar 2013 | 08:15

    HTELI DA NADMAŠE GROBARE PA NAPRAVILI HAOS... E ČOVIĆU, E ČOVIĆU!!!

  • русија

    17. januar 2013 | 05:01

    ето разлога да се не сруши шиптарски споменик.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA