SMEDEREVO: Policija traži kradljivce đubriva, zove građane u pomoć! (FOTO)

 
  • 4

Zvezdan Topalović (37) i Dejan Ristić (35) osumnjičeni su da su na Dunavu opljačkali baržu u vlasništvu ruske firme "Kujbišev azot" i sa nje odneli 12,5 tona đubriva

Smederevska policija pokrenula je potragu za Zvezdanom Topalovićem (37) i Dejanom Ristićem (35) iz Smedereva zbog sumnje da su na Dunavu opljačkali baržu u vlasništvu ruske firme "Kujbišev azot" i sa nje odneli 12,5 tona đubriva. Da bi osumnjičeni bili što pre pronađeni, policija moli građane da, ukoliko ih primete, odmah pozovu najbližu policijsku stanicu na broj telefona 192.

Pljačka u kojoj su Topalović i Ristić učestvovali otkrivena je 11. januara uveče, kada je posada ukrajinskog broda "Farkom" prijavila policiji da je jedna od barži usidrenih na Dunavu kod smederevske tvrđave obijena i da je sa nje ukradeno ukupno 12,5 tona veštačkog đubriva, u džakovima od po 50 kilograma.

- Trojica osumnjičenih su, specijalno napravljenim čamcem, u više navrata, sa barže ukrali đubrivo. Deo ukradene robe sakrili su na smederevskoj adi, a deo, oko 100 džakova, utovarili u kamion i za 250.000 dinara prodali vlasniku jedne poljoprivredne apoteke u okolini Smederevske Palanke, koji je deo đubriva dalje preprodao u okolini Mladenovca, a deo zadržao za sebe - kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Treći član ove grupe je uhapšen.

(D. K.)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    16. januar 2013 | 11:46

    Koja smo ni lopovska i švercerska fela,kad krademo i rasturamo brzinom svetlosti.Uhapsite i ovog trgovca što je na crno kupio robu i preprodao dalje.Vjedujem da je sutradan otišao i "platio porez" državi.Ovde bre, svako gleda kako da da uvali državi i nešto mune.Zato mu zatvorite radnju,pa nek sutra svira u prste.

  • Djuro Palica

    16. januar 2013 | 13:34

    Nije taj bivsi policajac , drzao je radnju jedno vreme u bg radio je biro opremu a onda je nestao odjednom

  • dada

    16. januar 2013 | 11:00

    Ovaj levi je bivsi policajac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA