PORODIČNI MASAKR: Ubio roditelje, brata i baku pa izvršio samoubistvo!

 
  • 0

Masakr u bugarskoj prestonici počinio je 27-godišnjak s mentalnim poremećajem, koji je nakon što je ubio ostala četiri člana porodice izvršio samoubistvo. Na mestu zločina pronađeni su nož i pištolj, koje je otac legalno posedovao

Bugarski bračni par, njihova dva odrasla sina i baka pronađeni su mrtvi u stanu u Sofiji sa višestrukim ubodnim i prostrelnim ranama, saopštila je danas policija.

Kako navode mediji, jedan od sinova, 27-godišnjak s mentalnim poremećajem, ubio je ostala četiri člana porodice pre nego što je izvršio samoubistvo, prenosi AFP.

Policija, koja nije želela da potvrdi medijske navode pre nego što se sprovede obdukcija, navela je samo da na početku istrage nisu pronađeni dokazi da je u trenutku zločina u stanu bilo i drugih osoba.

Šef policije u Sofiji Valeri Jordanov rekao je da su na mestu zločina pronađeni nož i pištolj, koje je otac legalno posedovao.

(I. D. / Tanjug /Foto: Ilustracija)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA