STROGI ZAHTEVI EU: Njeguški pršut menja recept

Procenat soli je sa 9 odsto smanjen na oko šest, ali Evropa traži da to bude najviše 4 odsto. Prizvođači tvrde da su turisti oduševljeni ukusom, a da im slan pršut odlično ide uz vino

Komentari

  • UROS IZ SRBIJE

    4. februar 2013 | 15:47

    GMO je bolji od prirodne hrane! -.- Poturaju nam kokoske sa 4 krila i svinje sa 2 glave, govore kako je to prirodno, a prsuta je losa.. -.-

  • hik

    11. januar 2013 | 14:32

    Ma j.... evropu šta oni znaju šta je dobra hrana,kad jedu one njihove splačine,nemenjati

  • nezadovoljština

    11. januar 2013 | 13:32

    Ne dajte Crnogorci bandi da vršlja po narodnom kuvaru. Kako svaka baba u CG proceni da treba soli, tako treba da bude. A Brisel neka jede go... sa 4% soli i svako dobija šta hoće.

  • m022

    11. januar 2013 | 12:38

    Ne menjajte ukus!!! Jebes Evropu sta kaze, oni plastiku jedu a ne meso!

  • Mica

    11. januar 2013 | 12:26

    I treba, i onako je preslana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA