STROGI ZAHTEVI EU: Njeguški pršut menja recept
Procenat soli je sa 9 odsto smanjen na oko šest, ali Evropa traži da to bude najviše 4 odsto. Prizvođači tvrde da su turisti oduševljeni ukusom, a da im slan pršut odlično ide uz vino
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
UROS IZ SRBIJE
GMO je bolji od prirodne hrane! -.- Poturaju nam kokoske sa 4 krila i svinje sa 2 glave, govore kako je to prirodno, a prsuta je losa.. -.-
hik
Ma j.... evropu šta oni znaju šta je dobra hrana,kad jedu one njihove splačine,nemenjati
nezadovoljština
Ne dajte Crnogorci bandi da vršlja po narodnom kuvaru. Kako svaka baba u CG proceni da treba soli, tako treba da bude. A Brisel neka jede go... sa 4% soli i svako dobija šta hoće.