Crnogorska mafija masakrirala Srbe u Nemačkoj!

 
  • 9

Bojan Ristić (37) i Marko Jakšić (20) navodno su bili umešani u šverc narkotika, čime su "upali u teritoriju" crnogorske mafije koja "drži" ovaj vid nelegalnih aktivnosti u Frankfurtu

Dvojicu srpskih državljana Bojana Ristića (37) i Marka Jakšića (20), koji su svirepo izbodeni u hotelu "Luksor", u centru Frankfurta, ubila je crnogorska mafija.

Kako prenosi dnevni list "Alo", nemačka policija identifikovala je napadače kao pripadnike "barske grupe", a najverovatniji motiv ubistva je sukob oko teritorije u poslovima sa narkoticima.

- Na snimcima nadzornih kamera zabeležen je automobil koji je sačekao trojicu ubica ispred hotela i odvezao ih. Prema operativnim saznanjima policije, reč je o članovima barske grupe, koja već dugo 'drži primat' u švercu narkotika na reci Majni, a dvojica ubijenih su im, kako je grupa sumnjala, 'ušli u teritoriju', zbog čega je dogovoren sastanak sa njima, koji se na kraju krvavo okončao - rekli su u vrhu MUP-a.

Oni dodaju da je frankfurtska policija imala izvesna saznanja da su dvojica srpskih državljana pod paravanom posla sa "raznošenjem pica", zapravo rasturali drogu.

Inače, prema rečima porodica Ristić i Jakšić, u Frankfurt su doputovali pre mesec dana i, dok je Jakšić, inače ultimat fajter, u ovom gradu imao piceriju, Ristić se istim poslom bavio u Beogradu. U srpskoj policiji kažu da su obojica "poznata" organima reda.

- Iako to nije rezultiralo sudskim procesom, za Ristića su postojala saznanja da ima veze sa švercerima heroina u Bugarskoj, a Jakšić mu je praktično bio serviser u Beogradu. Jakšića smo privodili prvi put sa 14 godina i njegov maloletnički dosije je prilično bogat. Kako je živeo u Šilerovoj ulici u Zemunu, još kao dete smo ga zaticali kako se mota oko zdanja "zemunskog klana", delovalo je kao da su mu oni uzori - tvrdi isti izvor.

(M. S. / Izvor: Alo)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    5. januar 2013 | 15:37

    "CRNOGORSKA MAFIJA MASAKRIRALA SRBE U NEMAČKOJ ! " Bravo za naslov. Najjače oružje koje je čovek izmislio nije ni atomska ni hidrogenska bomba. Najjače oružje su mediji. Vi to maksimalno zloupotrebljavate. Kako bi bilo da sledeći članak bude poziv na oružje, pa neka zarate Srbija i CG. Neka se braća pokolju. Hoćete li tada biti zadovoljni ? Ne verujem. Tražićete nekog sledećeg ko "masakrira Srbe". Zar niste mogli da stavite naslov u stilu "Rat oko droge" ili nešto slično ? Zašto mora naslov da bude kako su CG mafijaši masakrirali Srbe, pri tom se nigde u naslovu ne pominje čime su se masakrirani Srbi bavili, pa se stiče utisak kako su masakrirani nedužni Srbi, samo zato što su Srbi. Ja sam Srbin iz CG i volim i Srbiju i CG, pa me boli kada vidim kako vi (mediji) dolivate ulje na Balkansku vatru, koju su zapalili političari. Nemojte, ne širite mržnju među braćom, ne igrajte kako političari sviraju, jer i oni igraju kako neko drugi svira, a sve zbog lične koristi. Ne činite to !

  • Rajko

    5. januar 2013 | 12:12

    To je siptarska mafija

  • Gordanna

    6. januar 2013 | 01:39

    Ti Crnogorcu-Djukanovicevo dete,bolje cuti, nemas pojma o cemu pises,vec procitaj malo,informisi se (ko si zapravo...) i stidi ,jer tvoji pradjedovi,nisu tako mislili... Pravi Crnogorci i JESU NASA BRACA,bila i ostace za navek!!! Dzaba onima sto odvajaju crkvu i narod,sto se stvara mrznja i podele... Nece im uspeti,jer SRCE HEROJA ZAUVEK ZIVI,NEMOGU DA GA UBIJU... VECNA SLAVA SASI PEJANOVICU,PRAVOM COVEKU,KOME TREBA SPOMENIK PODICI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA