ODNELI DVE KILE ZLATA: Opljačkana kuća generala Banovića

 
  • 16

Iz kuće načelnika Uprave granične policije odneto je oko dva kilograma zlata, dragog kamenja i nakita, za koji general tvrdi da je pripadao njegovoj supruzi

Nepoznati lopovi odneli su dva kilograma zlata i dragog kamenja iz kuće načelnika Uprave granične policije Nenada Banovića! Pljačka Banovićeve kuće dogodila se uoči novogodišnjih praznika.

- Lopovi su odneli popriličnu količinu zlata, nakita i dragog kamenja. General Banović je rekao da je nestalo oko dva kilograma dragocenosti. Objasnio je da je to porodični nakit, koji je pripadao njegovoj supruzi - tvrdi izvor dnevnog lista "Informer".

Međutim, navode o ovoj pljački nisu komentarisali ni general Banović, ali ni nadležni u MUP-u.

Podsetimo, šira javnost je za ovog generala čula u oktobru prošle godine, kada je Sindikat policije objavio njegovu fotografiju sa skupocenim "Ublo" satom. I dok je sindikat tvrdio da ovakvi satovi koštaju od 12.000 do 20.000 evra, general Banović je rekao da se radi o replici sata poznate firme, koja košta 200 evra.

(M. S. / Izvor: Informer)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • arsa

    4. januar 2013 | 23:17

    USrbiji gde god zagrebes korupcija,u svim porama sistema,policija,ministarstva,agencijama.....Vucicu precesljaj malo Policiju,

  • vlada

    5. januar 2013 | 01:33

    KAKO DOSLO TAKO I OTISLO

  • svensson

    4. januar 2013 | 23:11

    Neko drugi place za tim zlatom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA