Blizanci orgijali s devojkom, prvi nožem zaklao drugog! (FOTO)

 
  • 15

Miroslav T. (31) iz Zagreba ubio je svog brata Vedrana nožem nakon višečasovnih orgija s Dolores (24), devojkom koja je živela s njima. Dolores je policiji priznala sado-mazo igre, a na novogodišnjoj zabavi bilo je mnogo alkohola, verovatno i droge

Vedran T. (31)  ubijen je u novogodišnjoj noći u zagrebačkoj Ogrizovićevoj ulici, a kao glavni osumnjičeni se u policijskom izveštaju navodi njegov brat blizanac Miroslav. Kako saznaje hrvatski portal jutarnji.hr, policija je pored brata saslušala i Dolores D. (24), koja je kobne noći bila sa braćom. Naime, Dolores je već duže vreme živela sa njima a sa jednim od njih je bila u vezi.

Policija je tokom istrage u stanu pronašla snimke zajedničkih orgija u kojima su ponekad učestvovale i druge devojke, među kojima i Miroslavljeva bivša devojka koja je, takođe, neko vreme živela sa braćom. Dolores je policiji priznala sado-mazo igre, a na novogodišnjoj zabavi bilo je mnogo alkohola, verovatno i droge. Ipak, da li je bratova ljubomora rezultirala ubistvom, i dalje nije jasno.

Prema rečima Dolores, braća su se u jednom trenutku posvađala i Miroslav je zamahnuo nožem. Kada su shvatili šta su uradili, Dolores mu je rekla da pozove Hitnu. Pošto nije hteo da je posluša, zapretila mu je pištoljem i ispalila hitac u fotelju, nakon čega je Miroslav pozvao Hitnu. Po dolasku policije, nož su pronašli u dvorištu jer ga je Miroslav bacio kroz prozor stana koji je u vlasništvu oca blizanaca.

Stanari zgrade u Ogrizovićevoj 34 kažu da su braća poslednjih meseci često pravila žurke na koje je dolazila i Miroslavljeva devojka. Na dobre odnose među parovima ukazuju i fotografije na njegovom Fejsbuk profilu, a poslednja je objavljena samo nekoliko sati pre ubistva. Šta se zaista odigralo te kobne noći, policija tek treba da utvrdi.

(I. D. / 24sata.hr / Foto: Fejsbuk)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rubio

    3. januar 2013 | 11:05

    Hrvatski debili i Hrvatske drolje...da ne duzim vise...

  • Mika

    3. januar 2013 | 14:01

    Kakve veze ima da li je netko Hrvat ili ne? U Srbiji se iste stvari događaju, možda čak i gore, ali vi to ne vidite. Bio Hrvat, Srbin, Njemac, Kinez, svakome se nešto može 'dogodit u glavi' Tako brate, nemoj da pričaš gluposti

  • zokilo

    3. januar 2013 | 12:52

    da su to Srbi bili rekao bi zapad: Srbija ne postuje ljudska prava ,nema ulazak u EU. Sunce im kalaisano ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA