BRUTALNO: Do modnog krika preko životinjskog urlika! (PAŽNJA: Video sadrži scene nasilja!)

 
  • 21

Kopije popularnih Uggs čizama u Kini proizvode od krzna rakunolikih pasa, koje prvo brutalno muče, a zatim deru naživo!

Ne znamo da li u Kini ne jedu pse, ali ih zato žive deru ne bi li od njihovog krzna pravili kopije popularnih Uggs čizama. Na snimcima koje objavljujemo vide se skupljači krzna koji dolaze do njega na najbrutalniji mogući način, skidajući ga sa živih životinja, koje ostavljaju da umru u agoniji.

Populacija rakunolikih pasa, od kojih se prave prilično verne kopije originalnih čizama, znatno je opala od kako su pomenute čizme postale modni krik. Krzno ovih rođaka domaćih pasa koristi se zbog toga što na proizvode od njihovog krzna ne postoje carinska ograničenja kao na proizvode od krzna običnih mačaka ili pasa, od kojih se takođe u Kini prave modni detalji.

Inače, originalne Uggs čizme proizvode se od ovčije kože i krzna, ali je osnovna razlika što se sirovina za njih dobija od životinja koje su ubijene na "humani način".

S druge strane, nesrećne pse u Kini prvo dobro istuku, što palicama, što bacanjem na tlo, a zatim sa još uvek živih pasa kreću da deru krzno, da bi po završenom poslu njihova tela bacili na gomilu, na kojoj satima umiru u mukama.

Kako bi skrenuli pažnju na problem i zabranili trgovinu čizmama i modnih detalja od kože rakunolikih pasa, te sprečili ovo svojevrsno iživljavanje u "modne svrhe", udruženje za zaštitu životinja objavilo je snimak mučenja ovih životinja. Upozoravamo vas da je snimak pun jezivih prizora i da ga pogledate samo ako imate izuzetno izdržljiv stomak...

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    8. februar 2012 | 23:02

    Stoke bre, propaliteti! Da bogda crkli bre na isti moguci nacin...ma bre bez osamucivanja ih oguliti sve je**em ih ma bre na zivo ih odrati i drzati mesec dana u zivotu. Davati im hranu i sve bre da osete oni sta je bol.... Ma vlada je jos gora sto zna za ovo i dozvoljava...Nikad nisam volela te vase UGG cizme sada ih MRZIM....

  • Dana

    31. decembar 2012 | 18:38

    A gospode boze slabo mi je bilo kad sam ovo videla, daboga u mukama umirali i raspadali se koji su to skotovi pa ljudi su najveci zlotvori na ovome svetu kad mogu ovako nesto da urade mrzim ih ..

  • MarkoBozic

    30. januar 2012 | 22:19

    Ko nakon ovoga kupi nešto od prirodnog krzna METAK http://t.co/58nQ7ony

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA