STRAVIČAN ZLOČIN U SRPSKOJ: Penzionisani policajac ubio troje, pa pucao sebi u glavu!

 
  • 1

Dragan Đokić (56) je prvo ubio bratovljevu ženu, potom sinovca i njegovu suprugu, dok je njihovom trinaestogodišnjem sinu pucao u noge! Posle toga, ubica je sebi pucao u glavu

Penzionisani policajac Dragan Đokić počinio je trostruko ubistvo u Loparama u Republici Srpskoj, ranio je jedno dete, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako su javili banjalučki mediji, Đokić (56) je prvo ubio bratovljevu suprugu, potom sinovca i njegovu ženu, dok je njihovom trinaestogodišnjem sinu pucao u noge.

Iz bijeljinske policije potvrđeno je da je Đukić prvo večeras iza 18 sati ipred pošte u Loparama ubio bratovljevu ženu, pucajući iz automatske puške, a potom je otišao u stan, gde je ubio sinovca i njegovu suprugu, dok je njihovom sinu pucao u noge.

Posle toga pucao je sebi u glavu. Ubistva je policiji prijavio brat ubice.

Mediji su javili da je ranjeno dete van životne opasnosti i smešteno je u bolnici u Bijeljini, dok lekari nisu želeli da se izjašnjavaju o zdravstvenom stanju ubice.

(M. R. / Tanjug / Foto: Ilustracija)

Video: Nusret Heljo, volonter iz Sarajeva: "Prvi smo ušli u selo u kome je stradala trudnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    29. decembar 2012 | 16:43

    Zao mi neduznih ljudi ali bacis bumerang on se vrati i bude svasta.Ko zna koliko je ovaj bezdusnik za vrijene rata u BiH pobio jadnih civila ali ima boga!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA