NOVA PUCNJAVA U SAD: Četvoro mrtvih u Pensilvaniji, poginuo i napadač!

 
  • 0

Američka policija ubila muškarca koji je pobegao sa vozilom pik-ap s mesta zločina, pošto je na seoskom putu ubio dvojicu muškaraca i ženu. Bežeći zatim, on se direktno sudario s vozilom patrolne policije, nakon čega je izašao iz auta i pucao na policiju, koja je uzvatila vatru i ubila ga

U pucnjavi koja se dogodila u ruralnom delu američke države Pensilvanija poginule su četiri osobe, uključujući čoveka koji je, kako se sumnja, otvorio vatru.

Do incidenta, u kojem su povređena tri policajca, došlo je u opštini Frenkstaun, rekao je tužilac okruga Bler Rič Konsiljo, javio je AP.

Među nastradalima su tri muškarca i jedna žena, a identitet žrtava i napadača zasad nije poznat, kao ni okolnosti ovog incidenta.

Tokom bekstva naoružani napadač je pucao u patrolnu policiju i metak je završio u panciru i ručnom zglob, drugi je povređen od slomljenog stakla, a treći je zatobio povrede u saobraćajnom sudaru sa napadačem.

AP navodi da je američka policija ubila muškarca koji je pobegao sa vozilom pik-ap s mesta zločina, pošto je na seoskom putu ubio dvojicu muškaraca i ženu. Bežeći zatim, on se direktno sudario s vozilom patrolne policije, nakon čega je izašao iz auta i pucao na policiju, koja je uzvatila vatru i ubila ga.

- Policija države Pensilvanija neutralizovala je aktivnog strelca u Frenkstoun Taunšipu, i oblasti Bler. Nema više pretnje po stanovnike i posetioce u ovoj oblasti od ove individue - saopšteno je iz Agencije za vanredne situacije okruga Bler na Fejsbuk stranici.

Rojters je naveo da se pucnjava, između begunca i policija, dogodila na autoputu jutros, između devet i 9.30 sati po lokalnom vremenu.

(I. M. / Tanjug)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA