BLUD & RAZVRAT: Vladari Severne Koreje vole device!

 
  • 1

Na komemoraciji povodom godišnjice od smrti Kim Džong-ila, uz mladog vladara zatvorene azijske zemlje, Đu se pojavila sa velikim stomakom. Međutim, za razliku od svojih dede i oca kojima su podređeni privodili lepotice iz cele zemlje, sadašnji vođa ove izolovane azijske zemlje nije ženskaroš

Njegov deda je pre šezdesetak godina osnovao današnju Severnu Koreju i prekalio je u ratu sa kapitalističkim jugom, a oženio je gerilku poput sebe, iako je bio poznat po vanbračnim aferama. Njegov otac je na Zapadu zaradio reputaciju dekadentnog naslednika, navodno imajući četu (doslovce, ne samo po broju) ljubavnica i promenivši nekoliko supruga, i (ponovo navodno) razvivši posebnu ljubav prema mladim devicama. Ali on, Kim Džong-un, trenutni vladar zemlje, za sada ima prilično konvencionalan ljubavni život.

Međutim, poput svog oca, i on privlači pažnju stranih medija kada je u pitanju to životno polje. Ovih dana je tako odjeknula vest da je njegova supruga, 23-godišnja Ri Sol Đu, trudna. Na komemoraciji Kim Džong-unovog pokojnog oca, Dragog vođe, koji je preminuo pre godinu dana, uz mladog vladara zatvorene azijske zemlje Đu se pojavila sa velikim stomakom.

Najnoviji "kralj" iz dinastije Kim je tajnovit baš kao i zemlja kojom vlada, pa je i vest o "Kimovoj drugarici Sol Đu" bila iznenađenje. Sa sigurnošću se ne može reći ni koliko ona godina ima, iako je opšteprihvaćeno da je 29-godišnjak. Detalji o njegovoj vezi sa "drugaricom" nisu poznati, ali se nagađa da su se venčali pre tri godine, i to na zahtev Dragog vođe koji je pretrpeo moždani udar i požurivao ženidbu odabranog naslednika.

Izbor je pao na navodno popularnu pevačicu čiji je otac (takođe navodno) profesor, a majka lekarka, dok je ona diplomirala prirodne nauke u Pjongjangu, takođe navodno. Priča se i da je 2010. godine rodila, ali nije poznato šta se desilo sa tim detetom, ako je istina.

Dinastija Kim, žene, ljubavnice i sinovi

Osnivač dinastije Kim Il-sung imao je dve supruge. Prva je poznata kao gerilka i majka je Kim Džong-ila, a umrla je na porođaju, premda je bilo i glasina da je streljana. Njen sin je, nakon što je došao na vlast, gradio spomenike i otvarao ustanove njoj u čast, većinom u njenom rodnom mestu.

Druga supruga prvog "kralja" je postala aktivna u političkom životu, ali se ne zna njena sudbina. Prema nekim izvorima je još živa, a neki tvrde da je poginula u Pekingu u saobraćajnoj nesreći. Uprkos brakovima, najstariji Kim je bio poznat po brojnim ljubavnicama i tajnim vezama sa ženama.

Naredni Kim, Džong-il, slično svom ocu, poprilično se podao putenim strastima. Dok je sin zainteresovan za politiku (kakav deda takav unuk), otac je uvek mnogo više vremena trošio društvene aktivnosti. Govorkalo se da je bio teški alkoholičar, a imao jednu službenu suprugu i tri “službene” ljubavnice.

Po nalogu oca oženio se sa ćerkom jednog oficira vojske. Prva ljubavnica mu je bila poznata glumica koja je u doba afere bila udata i imala dete, ali ona nikad nije priznata kao supruga. Ona je završila u Moskvi, gde je i umrla 2002. godine, navodno od alkohola.

Iduća je bila majka Kim Džong-una, plesačica rođena u Japanu ali Korejka po nacionalnosti, koja je 2004. godine umrla od raka.

Četvrta žena u njegovom životu bila mu je dugogodišnja sekretarka, koja je nakon smrti treće ljubavnice preuzela sve dužnosti “prve dame”.

Uprkos brakovima i brojnim "zvaničnim" ljubavnicama, da ne kažemo konkubinama, Kim Džong-ilu su podređeni funkcioneri privodili lepotice iz cele zemlje nadajući se boljim položajima.

Da li će se trenutni vladar Demokratske Narodne Republike Koreje pokvariti ili će ostati takav kakav je sada, pokazaće vreme. Nadamo se da će, u bilo kom slučaju, biti dobar za svoj narod.

(M. B. / Izvor: Jutarnji.hr)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov grad

    20. decembar 2012 | 23:12

    ne vidim nista cudno u celoj prici?Mozda treba da se udvaramo amerima zbog njihove patoloske mrznje Severne Koreje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA