ZNANJE IMA CENU: Profesor prodao ocenu za 500 evra!

 
  • 6

V. d. direktora srednje škole u Žagubici osumnjičen je da je izvršio krivična dela zloupotreba položaja i nasilničko ponašanje

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Muniba C. (55), v. d. direktora  jedne srednje škole u Žagubici, zbog sumnje da je od jednog učenika i njegovog dede uzeo 500 evra za upis ocene bez prethodnog propitivanja.

Osumnjičeni se tereti da je 2011. godine, dok je radio kao profesor u ovoj srednjoj školi, iskoristio službeni položaj i jednom vanrednom učeniku upisao pozitivnu ocenu, iako učenik prethodno nije ispitan.

- Osnovano se sumnja da je za ovu uslugu osumnjičeni profesor od dede učenika nekoliko dana ranije dobio 400 evra, a od samog učenika, na dan polaganja, uzeo još 100 evra – kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Policija Muniba C. sumnjiči i za nasilničko ponašanje, jer je tokom 2012. godine na školskom stepeništu jednog učenika udario više puta po glavi i telu, pošto je saznao da je ovaj pobegao sa trećeg časa.

Policija je protiv Muniba C. podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu zbog sumnje da je izvršio krivična dela zloupotreba službenog položaja i nasilničko ponašanje.

(D. K.)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Zdravković

    18. decembar 2012 | 14:17

    To nije ništa čudno za profesora Muniba Cakovića , pa on 20 godina , uzima novac za ocene , to svi znaju i što je najgore svi o tome ćute , a kako drugačije objasniti da je taj profesor od prodaje ocena , zaradio tri stana , stan u Žagubici , stan u Požarevcu i stan u Kragujevcu, pa valjda je dosta bilo......

  • Mr

    7. decembar 2012 | 18:00

    nije valjda.... prvi out da cujem za ovako nesto heheh...

  • ducker

    7. decembar 2012 | 17:24

    U zatvor mrcinu. Pa nek truli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA