HOROR SILOVANJE U SPLITU: Gurnuo joj ruku do lakta u anus!

 

Na slavlju zbog oslobađanja hrvatskih generala Roko Šimac, student iz Splita, silovao koleginicu nabivši joj ruku u anus do lakta!

Stravične povrede koje je tokom silovanja studentkinja dobila na žurki u čast oslobađanja Gotovine nanete su rukom, a ne mikserom ili flašom, kako se prethodno spekulisalo.

Njen kolega s fakulteta Roko Šimac iz Splita gurnuo joj je ruku u utrobu gotovo 50 centimetara i izvadio joj delove creva, prenosi "Jutarnji list".

Prema informacijama tog lista, Roko je rukom, koja je u anus ušla do lakta, devojci doslovce izvadio komade tankog creva, navodno, i nekoliko metara. Pritom joj je teško povredio i debelo crevo. Iako doktori splitskog KBC-a nizom operacija pokušavaju da rekonstruišu taj deo njene utrobe, a prva operacija u petak veče, kada je devojka primljena u komi, trajala je više od četiri sata, prema svemu sudeći, studentkinja će do kraja života trpeti strašne posledice te večeri. Navodno, reč je o trajnom teškom invaliditetu.

Policija i Državno tužilaštvo ulažu velike napore kako bi rekonstruisali događaj, ali problem je u tome što se glavni akteri, Roko i njegova žrtva, gotovo uopšte ne sećaju tog događaja.

Iako je devojka u međuvremenu došla svesti i stabilna je, istražiteljima nije mogla da ispriča ništa što bi im pomoglo, a sličan je i Rokov iskaz. Osim alkohola koji je pronađen u njegovoj krvi, studenti su tog dana na zabavi najvervotnije konzumirali i teške droge, što je u kombinaciji dovelo do pomračenja, odnosno rupe u sećanju.

Inače, jedan od poslednjih Rokovih statusa na Fejsbuk stranici glasio je:

"Ma kakav šarm, i šamar je bio dovoljan da je oborim s nogu".

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Video: Toni Parsons gost Sajma knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    22. novembar 2012 | 12:07

    zivotinja! ne moze da mi padne na pamet dovoljno odvratna kazna za ovakvo ogavno stvorenje,koje je mucilo,zamalo ubilo i lisilo majcinstva jadnu devojku.

  • Milos

    22. novembar 2012 | 11:48

    Poruka ove price je da ne izvlacite creva kroz anus ako ste pod alkoholom, jer postoji velika mogucnost da se sutra necete secati

  • Blade

    22. novembar 2012 | 11:51

    Pa vi slavite zlocinca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA