OTPUSTILI JE ZBOG BEBE: Porodila se na poslu, pa dobila otkaz!

 
  • 0

Menadžerka Tara Tan rodila je u martu bebu u luksuznom hotelu u Njujorku, nakon čega je dobila otkaz. Od hotela sada traži 10 miliona dolara odštete

Menadžerka Tara Tan rodila je u martu bebu u luksuznom hotelu u Njujorku i nakon toga je dobila otkaz. Od hotela sada traži deset miliona dolara odštete.

Tanova tvrdi da je u hotelu radila i preko 100 sati nedeljno te kako je pomagala i kada se hotel tek gradio. Njen poslodavac je izjavio kako se porođaj "ne uklapa u kulturu hotela".

Menadžerka kaže da je na posao došla u poodmakloj trudnoći, mada joj je lekar preporučio da ne radi. Dobila je trudove i pozvala supruga koji je ubrzo došao u hotel i porodio je u sobi na 15. spratu. Uprava hotela je pustila bolničare na sporedni ulaz kako ne bi ometali goste.

Majka je prevezena u bolnicu, a tri dana nakon porođaja opet je bila na radnom mestu. Uskoro su je optužili da krade kutije i dobila je otkaz. 

Suđenje na kome ona traži odštetu od hotela počelo je pre nekoliko dana.

(Telegraf.rs / Izvor: nypost.com)

Video: Snimak spasavanje dva planinara na planini Kablar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA