HOROR U SPLITU: Devojku rasporili u gruboj seksualnoj igri!

 

- Niko nikad ništa slično nije video! Kao da ju je neko kidao iznutra! - bio je komentar jednog od lekara. Izmasakrirana devojka trenutno je u komi, bori se za život, privedena petorica njenih kolega s fakulteta

Dvadesetogodišnja devojka dovezena je sinoć u bolnicu u Splitu sa rasporenom vaginom i crevima u beživotnom stanju! Doktori u bolnici, koji su se zatekli kada je ona uneta u salu, bili su šokirani prizorom.

- Niko nikad ništa slično nije video! Kao da ju je neko kidao iznutra! - bio je komentar jednog od njih.

Oni su nesrećnu devojku nakon reanimacije oživeli, a zatim je podvrgnuta operaciji, koja je trajala puna tri sata. Trenutno se nalazi u komi i život joj je u opasnosti.

Nakon prijave, policija je krenula u istragu ovog slučaja. Iako nije najjasnije kako je zadobila ovako teške povrede, sumnja se da je bila u društvu petorice kolega s fakulteta na zabavi u gradu. Svi su privedeni, a među njima je i mladić koji je imao odnos sa izmasakriranom djevojkom.

On je, kako izvori iz policije navode, izjavio da je pokušao da je zadovolji prstima, ali to ne odgovara težini povreda. Policija sumnja da je uvlačio u devojku nekakav predmet, koji je izazvao stravične povrede. Istraga će utvrditi i ulogu ostalih studenata.

(I. M. / Izvor: Index.hr.)

Video: Toni Parsons gost Sajma knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mimo

    17. novembar 2012 | 12:59

    Nista novo tipicno za hrvate nema vise srba pa poceli svoje masakrirati

  • mila

    17. novembar 2012 | 13:55

    Vi Hrvati ne znate ni ljubav voditi, manijaci.

  • panda

    17. novembar 2012 | 13:26

    mimo ne budi glup.nemaš mozga ha? a jadan ti...vi ste ti koji volite masakre,pogledajte si svoje novine malo......... i nema to veze srbin hrvat ili mađar,bolesnika ima svugdje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA