HOROR U KOSTOLCU: Napao ga rođak, sa nožem u leđima došao kod lekara!

 
  • 0

Zoran R (51) iz Žabara nakon svađe zario nož u leđa rođaku Goranu C. Uhapšen neposredno nakon napada

Lekari Doma zdravlja u Kostolcu juče ujutru doživeli su pravi šok kad im se na vratima pojavio pacijent sa nožem zabodenim u leđa.

Iako teško povređen i okrvavljen, on im je ispričao da ga je pre desetak minuta napao rođak i više puta ga nožem ubo u leđa.

Napadač je nakon toga pobegao, ne ponevši nož, već ga je ostavio u leđima svog rođaka. Ovaj pacijent, koji se predstavio kao Goran C. iz Kostolca, odmah je prebačen u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je hitno operisan.

Kako saznajemo u ovoj bolnici, operacija vađenja noža uspešno je obavljena i pacijent se nalazi van životne opasnosti.

Zbog ovog napada policija je uhapsila Zorana R. (51) zvanog “Kljoka” iz Žabara, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda. On se tereti da je u utorak, u ranim jutarnjim satima, započeo svađu sa svojim rođakom Goranom C., kod koga je došao u posetu.

"U jednom trenutku, on je iz kuhinje uzeo kuhinjski nož i ubo rođaka više puta u leđa. Povređeni je pešice, sa nožem u leđima, otišao u Dom zdravlja u Kostolcu radi ukazivanja lekarske pomoći, nakon čega je prevežen je u požarevačku Opštu bolnicu", saopštili su iz Policijske uprave Požarevac.

( D.K. )

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA