LUPA IH NOSTALGIJA: "Bolji život" ponovo u Hrvatskoj posle 20 godina (VIDEO)

 
  • 1

Od 5. novembra u Hrvatskoj kreće prikazivanje svih 82 epizoda najpopularnije porodične TV serije na prostorima nekadašnje Jugoslavije, snimane od 1987. do 1991. godine

POPADIĆI SE VRAĆAJU NA MALE EKRANE LIJEPOJ NJIHOVOJ! Ako ste mislili da je u pitanju još jedna repriza na RTS-u, pogrešili ste. Najpopularnija porodična TV serija u nekadašnjoj SFRJ "Bolji život" ponovo počinje da se daje u Hrvatskoj, i to nakon više od 20 godina. Od 5. novembra počinje prikazivanje svih 82 epizoda snimanih u periodu od 1987. do 1991. godine.

Članovi porodice Popadić svojevremeno su doživljavani kao stvarni likovi, a ime serije poslužilo je kao inspiracija brojnim poslastičarnicama, restoranima, penzionerskim domovima, pa čak i pogrebnim poduzećima, i to po celoj bivšoj Jugoslaviji. Naslovna pesma "Bolji život", koju izvodi Dado Topić, i dan danas se vrti po radio-stanicama. Scenario serije radio je Siniša Pavić, a režiju potpisali Aleksandar Đorđević, Mihailo Vukobratović i Andrija Đukić.

Svakom svojom reprizom na području bivše Jugoslavije serija je i dalje ostvarivala odličnu gledanost, tako da je 2009. godine počelo da se razmišlja o snimanju novih epizoda "Boljeg života". Međutim, to se na kraju, ipak, nije realizovalo.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • između redaka

    23. oktobar 2012 | 23:42

    "Bolji život" je jedna od najboljih serija iz biše Juge,šteta što se i prije nije reprizirala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA