OBUSTAVLJENA ISTRAGA: Nema dokaza protiv Bulićevog telohranitelja za napad na Piksijevu kuću!

 
  • 0

Protiv Igora Dragojevića (35) iz Beograda, telohranitelja Dragana Ace Bulića, zbog nedostatka dokaza stopirana istraga za bacanje kašikare na Piksijevu porodičnu kuću u Nišu

Istraga o bacanju bombe na kuću proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija u niškom naselju Pasi poljani našla se u ćorsokaku jer je Tužilaštvo odustalo od istrage protiv Igora Dragojevića (35) iz Beograda, telohranitelja Dragana Ace Bulića, vlasnika nekadašnjeg "Ruskog cara" i FK Železnik.

Dragojević se sumnjičio za pomaganje u bombaškom napadu za koji policija nikada nije otkrila nalogodavca.

Kako "Alo" piše, DNK uzet sa "kašikare" i opuška ne podudara se sa otiskom Dragojevića, o čemu je u julu obavešten Viši sud u Nišu. Usled nedostatka dokaza, obustavljena je istraga protiv Dragojevića, a novih osumnjičenih za sada nema!

Ručna bomba "kašikara" bačena je na rodnu kuću proslavljenog fudbalera 23. februara u večernjim satima. Prema brojnim spekulacijama koje su potom usledile, motiv bombaškog napada bili su navodno neraščićeni računi između Stojkovića i Bulića, koji je mesec dana kasnije i priveden u policiju zbog navodne umešanosti u napad na bivšeg fudbalera.

Ministar policije Ivica Dačić tada je izjavio da su, osim Bulića, uhapšeni i Beograđani Saša V., Nikola T. i Zoran A., kao i Dragojević, koji se sumnjičio da je neposredni izvršilac zločina. Bulić se, međutim, sumnjičio za posedovanje droge, za šta se nagodio sa Tužilaštvom.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA