Menekenu Peroviću obrisan dosije iz "Laze"?

 
  • 0

Institut za neuropsihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" poslao Višem sudu dopis da maneken nikada nije bio njihov pacijent, iako je tamo boravio 2005. godine!

Maneken Damjan Perović (29), sin ambasadora Crne Gore u Švajcarskoj, optužen da je silovao prijateljicu B. M. (35), dobio je danas u sudnici Palate pravde potvrdu da nikada nije boravio u psihijatrijskoj bolnici "Laza Lazarević", iako je pre sedam godina obelodanjeno da je bio njihov pacijent!

Maneken je 8. jula ove godine pušten iz pritvora, u kom je proveo godinu dana, a danas je uredno došao od kuće na prvi pretres, zakazan posle izlaska na slobodu.

Damjan Perović dospeo je u žižu javnosti 2005. godine, kad je pet dana proveo u psihijatrijskoj bolnici "Dr Laza Lazarević", u koju ga je, navodno, prisilno smestio otac Ljubiša. Tome su prethodile nesuglasice sa ocem, kome se nije svidelo što je Damjanova devojka Srpkinja.

Za žrtvu B. M.  je iz iste bolnice stigao dopis da kod njih ima otvoren karton  i da je njihov pacijent.

Maneken i nekadašnji kandidat za rijaliti šou "Dvor" optužen je da je u junu 2011. godine satima zverski silovao i mučio B. M. u njenom stanu u Zemunu. On je rekao da mu je žao što je došlo do suđenja, navodeći:

"Nisam bio nasilan prema devojci, sve što smo radili bila je obostrana želja".

Žrtva je izjavila da se Perović šest sati iživljavao nad njom, primoravao je da guta njegovu spermu, stavljao joj kesu na glavu i urinirao po njoj.

Devojka je prema rečima njenog punomoćnika, advokata Marka Nicovića, i dalje u lošem psihičkom i fizičkom stanju. Ona je početkom marta ove godine, samo desetak dana uoči prvog pretresa, izašla iz psihijatrijske bolnice u kojoj se lečila dva meseca zbog trauma koje je preživela.

Suđenje je odloženo za 24. januar jer sud nije dobio kompletna veštačenja.

(A. T.)

 

 

 

 

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA