HOROR U HRVATSKOJ: Obezglavljeni leš u splitkoj luci

 
  • 0

Obezglavljeni leš koji je plutao, sav naduven i šireći nesnosan miris, pronađen je u utorak, a danas ujutro je pronađena i glava. Više detalja biće poznato nakon obdukcije

U splitskoj luci Zenta juče po podne je nađen trup muške osobe, bez glave i nogu, a jutros i glava.

Obezglavljeni leš, koji je plutao sav naduven i šireći nesnosan miris, prvi je ugledao slučajni prolaznik i javio policiji koja od juče pretražuje područje.

Leš nije imao odeću na sebi, a u poodmakloj je fazi raspadanja, pa se procenjuje da je najmanje 20 dana u moru. Radi se, navodno, o muškarcu starom od 40 do 50 godina, a više će se znati nakon obdukcije, piše "Slobodna Dalmacija".

Na Dan nezavisnosti, 8. oktobra, na splitskoj plaži Žnjan nekoliko kilometara istočnije, nađena je potkolenica muške osobe. Nije isključeno da su ta dva slučaja povezana, piše ovaj portal.

Splitski patolog Antonio Alujević potvrdio je tada da potkolenica pripada muškarcu, belcu visokom oko 179 centimetara i da se u moru nalazila šest dana. On je rekao da se radi o licu koje nije održavalo higijenu, s obzirom na nokte duge nekoliko centimetara, kao i da je taj muškarac imao problema s krvnim sudovima.

(Telegraf.rs / Slobodna dalmacija)

Video: Toni Parsons gost Sajma knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA