LETELI SUNCOBRANI: Četiri žene povređene tokom nevremena u Dubrovniku (FOTO)

 
  • 0

"Pijavica" je pogodila duvbrovačko šetalište Stradun oko 18 sati i usput nosila stolove i stolice ali i čupala suncobrane i tende

Četiri osobe su povređene kada je Dubrovnik pogodio snažan vetar, praćen "pijavicom". Vetar je bio toliko jak da je nosio stolove, stolice i suncobrane teške i do 100 kilograma.

Nešto pre 18 sati pijavica je prošla dubrovačkim Stradunom, gde je čupala tende i nosila sunocbrane. Kako su svedoci ispričali za dubrovački "Vjesnik", pijavicu je pratio jak vetar, a o njenoj snazi govore i suncobrani, teški oko 100 kilograma, koji su leteli šetalištem, od kojih je jedan povredio dve žene.

Ukupno su povređene četiri osobe.

Lekar Hitne pomoći u Dubrovniku Mirna Kopić potvrdila je da su povređene četiri žene, strane državljanke.

- Jedna žena ima posekotinu na glavi, druga nagnječenje kuka, treća povredu ruke, a četvrta, zbog toga što se okliznula i pala na ulazu u dubrovačku spomeničku zonu, takođe je povredila kuk - obajsnila je Kopić.

Kruser italijanske kompanije "Kosta", koji je bio usidren u kanalu između ostrva Lokum i istorijske celine Dubrovnika, ubrzo je podigao sidra i napustio kanal.

(M. S. / Dubrovacki.hr / Foto: Dubrovacki.hr)

Video: Godišnjica rođenja Pupina i Andrića obeležena na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA