Mihajlović: Otkrićemo gde su nestale milijarde iz oblasti energetike!

 
  • 0

Neophodno је da se utvrdi gde je nestao "taj novac" kako bi mogli da se prave strateški planovi za budućnost, kaže ministarka energetike

Ministarka energetike Zorana Mihajlović rekla je da su milijarde prošle kroz sektor energetike i da je neophodno da se otkrije gde je nestao "taj novac" kako bi mogli da se prave strateški planovi za budućnost.

- Svi pričaju o posledicama, mene zanimaju uzroci - zašto je Srbija u tom stanju, zašto imamo deficit, zašto smo u ozbiljnoj krizi – rekla je Mihajlovićeva u emisiji Kažiprst na "B92".

Ona je rekla da ne vidi ništa sporno u tome da se sprovede istraga u svim javnim preduzećima - "Transnafta", "Srbijagas", "Elektroprivreda Srbije", "Elektromreža Srbije", kao što je tražila i da uđe budžetska inspekcija u ministarstvo.

Ministarka navodi da to nije nikakva lična borba SNS protiv korupcije i da Srbija ne može da se razvija ako svako ne reši probleme u svom sektoru.

Mihajlovićeva je dodala da je SNS stožer sadašnje vlade i da "mora da pravi planove za budućnost".

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA