PIJANI TAST UBIO ZETA: Je..ga, morao sam, pa šta sad!

 
  • 5

"Vrištala sam, zvala ga, ljubila, ali on je bio mrtav", priča Dragana Dražić čijeg je muža Aleksandra Stankova (22) ubio njen otac Zdravko (50) i dodaje: "Ubio je i mene s njim. Otac mi je, ali je mrtav za mene"

"Moj Aca mi je umro na rukama. Nisam ni bila svesna da je tada umro. Dok sam čekala u bolnici, čupala sam kosu i vrištala, molila sam lekare da mi kažu kako mi je muž. Kad mi je doktor rekao da je preminuo još u kući, samo sam se onesvestila", opisuje Dragana Dražić kako je u porodičnoj tragediji ostala bez muža.

Njenog nevenčanog muža Aleksandra Stankova (22) iz Beograda ubio je nožem njen otac Zdravko Dražić (50) preksinoć u Kucuri.

Aleksandar i Dragana su godinu dana živeli kod njegovog oca u okolini Beograda. Krajem septembra su se sporečkali, pa je Dragana došla u Kucuru kod oca i dva brata. U subotu uveče doputovao je i Aleksandar. Želeo je da se pomiri s Draganom, da iznajme stan i započnu novi život sa svojom bebicom.

- Prvi i poslednji put Aleksandar je ušao u ovu kuću... Večerali smo, pili kafu i lepo pričali. Iznenada, pijani Zdravko je počeo da ga provocira. U tom momentu je i beba zaplakala, pa sam otišla u drugu sobu da je smirim. Odmah za mnom došao je i Aleksandar - priča Dragana.

Nedugo potom u sobu je uleteo Zdravko. Odmah je uhvatio Aleksandra s leđa.

- Počeo je da ga udara, a on se branio i govorio mu: „Nemoj, taste, neću da se svađamo, a kamoli da se tučemo. Sve ćemo mirno da rešimo“. Pošto mi je dete plakalo, ja sam izašla iz kuće, a nije prošao minut-dva kad je izleteo moj brat i rekao mi: „Zovi hitnu, Zdravko je ubo nožem Acu“. Uletela sam u sobu i imala šta da vidim. Acika je ležao pola na krevetu, pola na podu, sav u krvi. Stavila sam mu jednu ruku na glavu, jednu na telo. Nije prošlo ni pet minuta, a on je počeo da plavi. Vrištala sam, zvala ga, ljubila, ali on je bio mrtav...

Dragana priča da joj je otac, kada ga je pitala zašto je to uradio, hladnokrvno odgovorio: „J... ga, morao sam, pa šta sad“.

- Zar to normalan čovek može da kaže? Njega je i naša majka ostavila jer je stalno pio. Ne treba da živi više, nikada više ne želim da ga vidim. Ocu sam rekla i u policiji da je on za mene mrtav čovek! Ubio je Acu, ubio je i mene s njim! Jeste mi otac, ali ja se njega odričem! Ne samo ja, nego i cela porodica, mrtav je za nas - jedva je kroz suze uspela da kaže Dragana Dražić.

Draganin stariji brat Aleksandar ne može da zadrži suze zbog smrti zeta.

- Nek je proklet Zdravko, dabogda goreo u paklu! Šta ovo uradi... Aca je bio predivan, kao i njegovi roditelji Goran i Slobodanka. Kako mi sada tim ljudima da objasnimo da je naš otac monstrum ubio Acu. Nismo mi ništa krivi - jecao je Aleksandar.

(Telegraf.rs / Izvor, Foto: Kurir)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA