Zaječarka sidom zarazila i ambasadora susedne zemlje?!

 
  • 3

Inspektori su, izlistavajući poruke iz mobilnog telefona M. Č. iz Zaječara, koja je uhapšena zbog sumnje da je virusom HIV namerno zarazila nekoliko muškaraca, utvrdili da je bila u intimnoj vezi i s jednim ambasadorom

Beogradska policija uhapsila je M. Č. iz Zaječara zbog sumnje da je virusom HIV namerno zarazila nekoliko biznismena i političkih funkcionera, ali i ambasadora jedne susedne države.

Inspektori su izlistali poruke iz njenog mobilnog telefona i utvrdili da je bila u intimnoj vezi s jednim ambasadorom.

Njena najbolja drugarica, za koju se takođe sumnja da je zaražena, u vezi je sa visokim državnim funkcionerom, piše "Informer".

Uhapšena M. Č. je tokom saslušanja u policiji odbijala saradnju s inspektorima koji su bezuspešno pokušavali da od nje izvuku imena muškaraca s kojima je imala seksualne odnose.

- U mobilnom telefonu nađena je gomila lascivnih SMS poruka koje je M. Č. razmenjivala sa ambasadorom jedne zemlje iz regiona – otkriva izvor iz policije.

On dodaje da svako za koga se sumnja da je imao seksualne odnose sa M. Č. biće pozvan u policiju na razgovor, a odatle će ga uputiti na analizu krvi. Policija će o svemu obavestiti pomenutog ambasadora i političara koji su možda zaraženi.

Na internet forumima i društvenim mrežama izdvaja se jedna od teorija zavere, po kojoj je M. Č. sidu dobila od poznatog muzičara koji i dalje prenosi ženama opaku bolest.

Podsetimo, beogradski biznismen je protiv M. Č. podneo krivičnu prijavu kada je otkrio da je i sam zaražen virusom HIV, a koji je preneo i svojoj supruzi.

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novak

    4. oktobar 2012 | 12:43

    Mislili bahati vlasnici Srbije da mogu kako hoće?Atraktivna božija udica....Nije ovde "raja stradala"..... "only members"....

  • Dragan

    4. oktobar 2012 | 10:07

    Nekoliko muškaraca?? Misli se valjda na nekoliko stotina muškaraca, obzirom da je u pitanju kurva?

  • najprovokator

    4. oktobar 2012 | 14:46

    ova mora da je vrhunska riba...treba se paziti,a svi bi da se upišu....kaputic i udri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA