KRVAVI MARJAN: Splitski manijak ponovo napada - Japanka jedva izbegla smrt!

 
  • 0

- Otišla sam ujutro na Marjan. Čudan stariji muškarac me uhvatio, bila sam uplašena - napisala je devojka u pismu. S obzirom da je pismo ostavila kako bi se zahvalila gazdarici, napad je tek usput spomenula pa nije pojasnila kako je pobegla napadaču

Japanka (26) koja je letovala u Splitu pre osam dana odlučila je da prošeta Marjanom,  napao je  nepoznati muškarac, ali je uspela da pobegne. Ona  je incident opisala u pismu koje je ostavila vlasnici apartmana kod koje je odsela na proputovanju Splitom, a ona je potom sve prijavila policiji, piše Slobodna Dalmacija.

- Otišla sam ujutro na Marjan. Čudan stariji muškarac me uhvatio, bila sam uplašena - napisala je devojka u pismu. S obzirom da je pismo ostavila kako bi se zahvalila gazdarici, napad je tek usput spomenula pa nije pojasnila kako je pobegla napadaču.

Vlasnica apartmana je o svemu obavestila policiju, a napad koji je kratko opisan podseća na ubisvo Meksikanke Selene Margarit Graciano Masedo čijeg ubicu policija još nije pronašla.

Osim što devojka iz Japana veoma liči na žrtvu ubistva, iste je visine i građe, iste boje kosenapad se dogodio na istom području, a devojka iz Japana na Marjanu se zadesila zbog istog motiva kao i Meksikanka, zbog šetnje i fotografisanja. I jedna i druga devojka u šetnji su bile same , piše Slobodna Dalmacija.

Podsetimo, zbog ovog ubistva je MUP Srbije priveo nekoliko osoba u Novom Sadu, ali se ispostavilo da niko od njih nije povezan sa ovim zločinom.

(I. M. / Izvor: Slobodna Dalmacija)

Video: Toni Parsons gost Sajma knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA