NEVREME U HRVATSKOJ: Rijeka poplavljena, problemi širom zemlje (VIDEO)

 
  • 1

Poplavljeni su mnogi poslovni prostori i podrumi, a zbog velike količine kiša na putevima su se stvorile bujice zbog kojih je saobraćaj u nekim delovima grada blokiran

Veliko nevreme koje je ponovo pogodilo Hrvatsku, ostavilo je neke gradove poplavljene. Bujice na putevima su zaustavile saobražaj, a vatrogasci su non-stop na terenu.

Obilna kiša koje je počela da pada u sredu poslepodne stvorila je velike probleme u Rijeci. Poplavljeni su mnogi poslovni prostori i podrumi, a zbog velike količine kiša na putevima su se stvorile bujice zbog kojih je saobraćaj u nekim delovima grada blokiran.

Vatrogasna služba je primila veliki broj poziva od zabrinutih građana, a iz poplavljenih prostora su ispumpavali vodu celu noć. Jaka kiša je stvarala probleme u saobraćaju i u Puli.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / izvor: danas.net.hr)

Video: Svečana akademija povodom obeležavanja 100 godina od osnivanja Instituta za javno zdravlje Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mahmud

    29. septembar 2012 | 11:50

    Urskina je stvar sta ce raditi u svom zivtou, ako je spojila ugodno sa korisnim, plus za nju. Apropo njenih masaza, jos je na Dvoru objasnjavala svojim koliginicama prirodu svoga posla, niti ga je krila, a konstatovala je da je veoma isplativ. Nikada nije dezavuisala cinjenice vec ih je nazivala pravim imeno, sto ce reci da je bila iskrena. Koja je poanta Urskine price, jednostavno je potrebna iskrenost i nista drugo sem toga !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA