SAČEKUŠA ZA TINEJDŽERA: Novosađanin Nemanja J. (18) izrešetan ispred škole!

 
  • 2

Na mladića je pucano iz vozila u pokretu u blizini OŠ "Žarko Zrenjanin", a zadobio je prostrelne rane na ruci i leđima

U pucnjavi koja se dogodila u novosadskom Bulevaru despota Stefana, između studentskog doma B i Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" povređen je Nemanja J. (18), koji se nalazio u društvu sa još jednim mladićem.

Na njih je otvorena paljba iz još uvek nepoznatog vozila u pokretu. Na svu sreću u događaju niko od mnogobrojnih učenika nije povređen.

Na mladiće koji su se kretali pešice Bulevarom despota Stefana otvorena je paljba iz manjeg belog vozila u kome su prema nepotvrđenim informacijama bila dva mladića, za kojima je policija odmah započela potragu.

Ranjeni mladić je pokušao da pobegne sa mesta događaja, spašavajući sopstvenu glavu, o čemu svedoče mnogobrojne kapljice krvi, koje su ostale pored ograde škole.

Nemanja J. (18), zadobio je prostrelne rane na ruci i leđima. Nakon incidenta hospitalizovan je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, dok identitet mladića koji je bio sa njim u društvu još uvek nije poznat.

Na lice mesta odmah su došle mnogobrojne policijske patrole, koje su blokirale kvart, tragajući za osumnjičenim, koji su pored svih mera bezbednosti uspeli da umaknu poteri.

Saobraćaj u Bulevaru despota Stefana bio je blokiran duže od sat vremena, sve dok inspektori novosadske policije, na licu mesta nisu obavili uviđaj.

(P. Marković)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • orao84

    11. septembar 2012 | 12:49

    Izresetan je neko ko primi vise od 30 komada metaka u svoje telo ,a ne jeden i to u lakat ili gde vec(be oobzira koliko je metaka ispaljeno u zrtvu)?Zasto nafuravate pricu bezveze?

  • marko ns

    10. septembar 2012 | 21:15

    LIMAN 4 GETO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA