JEZIVO: Brazilski golman ubio trudnu ljubavnicu, raskomadanim telom nahranio rotvajlere

 
  • 0

Bruno Fernandez de Soza (27), kandidat za reprezentaciju Brazila, optužen je da je ubio manekenku Elizu Samudio, nakon što mu je rekla da je trudna. Iako tvrdi da je nevin, Soza je tokom konferencije istakao da je Samudio "kurva koja nikome neće nedostajati"

Brazilski golman Bruno Fernandez de Soza (27) optužen je za otmicu, mučenje i brutalno ubistvo manekenke Elize Samudio (25), s čijim je delovima raskomadanog tela potom nahranio svoje rotvajlere, a ostalo zatrpao betonom.

De Souza već služi četvoroipogodišnju kaznu zatvora zbog napada i otmice manekenke, a kasnije ove godine biće mu suđeno za ubistvo.

Prema navodima optužbe, Bruno je otmicu i ubistvo Samudiove isplanirao i izveo sa još osam osoba, među kojima su i njegova supruga Dajana, jedan maloletni rođak i bivši detektiv Luiz Santos, koji su svi zajedno sa njim optuženi za otmicu, zaveru radi ubistva i ubistvo.

Optužba tvrdi da je poznati golman gledao kako Santos zverski zlostavlja nesrećnu ženu u njegovoj kući za odmor na imanju "Belo Horizonte", dok je sam puštao glasnu muziku da bi prigušio njene krike, a zatim je bivšem detektivu pomogao da raskomada telo. Nekim delovima tela nahranjeni su Brunovi rotvajleri, dok je ostatak zaliven u beton.

- Ispostavilo se da je idol publike kao što je Bruno, koji je igrao za tako veliki klub (Flamenko, iz kog je odmah suspendovan) zapravo čudovište - konstatuje Edison Moreira, detektiv koji je radio na istraživanju ovog slučaja.

Eliza Samudio je na jednoj razuzdanoj žurci kod njegovog klupskog kolege upoznala Bruna i zajedno su proveli noć, da bi ubrzo zatim otkrila da je ostala u drugom stanju.

Kada je De Sozi rekla za dete, pobesneo je, a kada mu je otkrila da planira da pokrene sudski postupak za dokazivanje očinstva, isplanirao je njenu otmicu i ubistvo. Bebu, koja je u trenutku majčinog ubistva imala četiri meseca, nameravao je da podigne sa zakonitom suprugom, koju je naterao da kaže da je u pitanju dete siromašnog rođaka iz provincije koje nameravaju da usvoje.

Prilikom hapšenja i kasnije, nekada popularni Bruno je sve vreme tvrdio da je nevin i da mu je savest čista, dok je za Samudiovu izjavio da je "kurva koja nikome neće nedostajati".

(I. D. /Blic.rs)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA