Jat ervejz: Revija se izdržava od prodaje oglasnog prostora

 
  • 2

"Jat Revija je jedan od retkih dvojezičnih časopisa u Srbiji koji od marketinga pokriva sve troškove štampe", navodi se u saopštenju Službe za odnose sa javnošću aviokompanije

Jat Revija je jedan od retkih dvojezičnih časopisa u Srbiji koji od prodaje oglasnog prostora pokriva sve troškove štampe i ostale materijalne troškove, saopštila je Služba za odnose sa javnošću "Jat ervejza" povodom teksta o trošenju novca Javnih preduzeća.

"Svaki putnik Jata inflajt magazin dobija potpuno besplatno. Prihod Jat Revije u 2010. godini bio je 151.000 evra, u 2011. godini 140.000 evra, a za 7 ovogodišnjih brojeva oko 70.000 evra. Prosečna godišnja cena štampe Jat Revije iznosi između 60 i 80.000 evra, što znači da je Jat Revija u protekle dve godine i sedam meseci zaradila između 100 i 150.000 evra", navodi se u demantiju.

Iz službe za odnose sa javnošću tvrde da je poslednji broj Jat Revije doneo prihod od 18.000 evra, a štampa je plaćena 10.000 evra.

"Svesni toga da naša aviokompanija trenutno prolazi kroz težak period, veoma je važno da javnost bude upoznata sa činjenicom da u njoj postoje zdravi sektori koji uprkos otežavajućim okolnostima uspevaju da ostvare profit i posluju pozitivno. Podsetimo da Jat Revija izlazi već 38 godina i prema pismima brojnih čitalaca iz celog sveta i ugledu koji uživa u našoj javnosti jedan je od najkvalitetnijih inflajt magazina u regionu i Evropi", navodi se u saopštenju.

(D. Z.)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Departizacija

    4. septembar 2012 | 21:33

    Evo resenja za JAT – zaposlene u JAT Reviji postaviti u buduci menadzment JAT-a. Imaju uslove svakog konkursa- ostvaruju dobit, proizvod im je lep, kvalitetan i izlazi bez kasnjenja, skolovani su i lepo vaspitani, uspevaju da ostvare kontakte na najvisem nivou i sa najuglednijim ljudima, a u kompaniji rade toliko dugo da je poznaju bolje od ovih supermena koji se menjaju svake godine. Ako im fali samo stranacka pripadnost, problema nema…

  • Citalac

    4. septembar 2012 | 16:10

    Da nam je sve kao JAT revija, mi bismo bili Zemlja Dembelija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA