Sahranjen mladić kog je drug zapalio zbog novca

 
  • 4

Martin Arsić (25), koga je pre tri nedelje, zbog duga od 150 evra, polio benzinom i zapalio maloletni J. M. (17), sahranjen je danas u Knjaževcu. Arsić, iako je izgledalo kao da će se oporaviti, podlegao je povredama u sredu

Na groblju u Knjaževcu danas je sahranjen Martin Arsić (25), koga je pre tri nedelje, zbog duga od 150 evra, polio benzinom i zapalio maloletni J. M. (17).

Lekari, nažalost, ništa nisu mogli da učine iako je sve izgledalo kao da će se oporaviti.  Arsiću, kome je bilo spaljeno čak 78 odsto kože, stanje se naglo pogoršalo u ponedeljak. Martinovi prijatelji, koji su posle nesreće pokrenuli akciju prikupljanja krvi i kože za operaciju, kažu da je sve ukazivalo na to da će se on oporaviti.

Martin je imao nekoliko operacija transplantacije kože, budući da mu je više od 75 odsto tela bilo pod opekotinama. Međutim, u sredu je nesrećni mladić, ipak, podlegao povredama.

(G. S.)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zorica

    4. septembar 2012 | 23:43

    Martin Arsic nije bio andjeo,ali nije zasluzio ovakvu sudbinu.Inace u Knjazevcu martin Arsic je bio zelenas(davao je ljudima pare uz kamatu) i od toga ziveo.Inace M.J. se zaduzio kod Martina 30evra,a sa kamatom kod Martina mu je dug narastaona 150 evra.Za to vreme je trpeo batine gde god bi ga nasli i razna maltretiranja.Ja sam bila prisutna kada su hteli da mu nabiju bilijarski stap u anus.Dvojica su ga drzala,a Martin je komandovao.Da nije bilo mog starijeg brata i njegova dva druga koji su spasili M.J. svasta je bilo.Svi u knjazevcu to znaju,a cute.Mene je zbog ovoga posetio zigi(martinov drug) koji mi je rekao da pripazim sta pricam i da ce i mene zapaliti ako ne ucutim. Samo smatram da treba da znate celu pricu.

  • Nebojsa

    25. avgust 2012 | 21:53

    Velika tuga. Saucesce porodici i apel drustvu da se dozove pameti. Niko ovakvu sudbinu ne zasluzuje.

  • zeljko

    25. avgust 2012 | 23:37

    saucesce porodici taj maloljetnik nebi trebalo da vidi belog dana da ima drzave da ga najstrozije kazne gde mu je pamet bila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA