Deca iz eks-SFRJ zajedno pevala "Samo da rata ne bude" (VIDEO)

 
  • 1

Himnu kampa "Odmor od rata", pesmu Đorđa Balaševića, otpevala deca iz Sombora, Vukovara, Srebrenice, Tuzle i Gornjeg Vakufa i Skoplja

Deca iz Vukovara i Srebrenice, koja su učestvovala u mirovnom kampu "Odmor od rata", nastupila su zajedno u Neumu i Dubrovniku i otpevala pesmu Đorđa Balaševića "Samo da rata ne bude"!

Performans je 4. avgusta izvelo 85 mladih učesnika u centru Neuma. Istu pesmu su potom otpevali i u Dubrovniku, tačnije u Luci i na Stradunu.

Na Fejsbuk stranici na kojoj se okupljaju obožavatelji Đorđa Balaševića objavljen je dirljiv video-snimak dece koja su od 24. jula do 5. avgusta učestvovala u mirovnom kampu "Odmor od rata".

Deca iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, tačnije Sombora, Vukovara, Srebrenice, Tuzle i Gornjeg Vakufa i Skoplja zajedno su otpevala tu himnu kampa, koji od 1994. organizuje Savet za osnovna ljudska prava i demokratiju iz nemačkog Kelna.

- Nešto prekrasno... Ko nije pogledao, neka obavezno pogleda. Bravo, deco! - piše na službenoj Fejsbuk stranici obožavatelja Balaševića.

Ispod videa autora Stefana Stojanovića nanizalo se mnoštvo pozitivnih komentara kao i reči podrške.

Pogledajte video ovde:

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dušan

    22. avgust 2012 | 18:38

    kako stvari stoje biće ovde rata opet i to krvavijeg nego ikad...daj bože da grešim u toj proceni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA