ČAČAK: Napao mačetom sugrađanina!

 
  • 1

Strahinja Ičelić (24) iz Čačka, ispred kafića "Montana" u tom gradu, nakon svađe, napao je D. T. (18) mačetom i nožem i zadao mu teške telesne povrede

Čačanska policija saopštila je da je uhapsila Strahinju Ičelića (24) iz Čačka zbog nanošenja teških telesnih povreda D. T. (18) iz tog grada.

Ičelić je u noći između 8. i 9. avgusta, ispred čačanskog kafića "Montana", nakon svađe, D. T.  napao nožem i mačetom i naneo mu teške telesne povrede u predelu ruke.

Ičelić se nakon toga udaljio u nepoznatom pravcu. D. T. je nakon ukazane pomoći u čačanskoj bolnici prevežen na Vojno-medicinsku akademiju u Beograd.

Istražni sudija Osnovnog suda u Čačku odredio je Ičeliću pritvor od mesec dana.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Dunav se izlio i potopio kej: Snimci poplavljene Budimpešte

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čačanin

    11. avgust 2012 | 16:05

    Stvarno mi je više muka od mojih sugrađanina. Ovi današnji klinci se bahato ponašaju a smatram da su roditelji glavni krivci za to jer im daju ogromnu količini novca i podršku u svakoj tuči u gradu. Ovome mora da dođe kraj. Korukpirane policajce i advokate i sudije treba smeniti a klincima dati i po 10 godina zatvora pa da vidim da li će onda da se ovako ponašaju. Sramota! Strahinja je uvek bio bahat jer ima poznatog tatitcu da ga štiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA