Peranoviću 40 godina, silovanja u Crnoj Reci!

Prva prijava protiv Peranovića podneta je 2006. godine od roditelja koji su došli po svog sina, a zatim i oni dobili batine! Saradnici ovog popa u bivšem kampu u "Crnoj Reci" osuđeni su zbog silovanja štićenika!

Komentari

  • hromi daba

    12. avgust 2012 | 00:24

    Peranovic je bio samo deo ekipe koja se nesmetano bogatila na posasti 21 veka. Njima je bilo veoma bitno da se animiraju sticenici kojima su roditelji u mogucnosti placati njihov boravak svakog meseca, a to su iznosi od 200 do 500 evra. Sve je ovisilo koliko su roditelji bogati. Torture, batine, maltretiranje, su nacini kako spreciti ovisnika da napravi recidiv. Na taj nacin se Peranovic hvalio u uspesnost njegove metode, a tvrdim da je 98 % bivsih sticenika uradilo recidiv. Nekoliko centara je otvoreno uz Crnu reku i J.Lesnicu i njihovi mesecni prihodi su od 50.000 do 7o.000 evra takav kolac se osnivacu nije ispustao iz ruku. Zato treba osuditi one koji nisu nista poduzeli, a znali su za stanje u tim kampovima.

  • paparaco

    11. avgust 2012 | 12:46

    i cudi se Vukasovic,sto su mu ostavili ispred vrata ,tamjan, a sad ga polili KISELINOM, hehe, pa VUkasovicu sto ne kazes istinu, da si ti od podavna sa njima udruzen,ne samao ko advokat vec i ko nihov covek,znas ti dobro celu grupu monstruma, nije samo Crna reka i j.Lesnica, niti samo Peranovic to je malo vise nih, sta ti radi dr.m.d.e vuksanovicu vuksqanovicu, koji predsednik suda stiti ove monstrume i predmete baca pod tepih, i krije zlocine, odkri ce se sve kad tad..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA