KONAČNO: Eparhija zatvorila centar "Sretenje" u kojem je na smrt pretučen štićenik

 
  • 3

Centar za odvikavanje od droge u selu Joševa kod Loznice radio je skoro dve godine, a pre nekoliko dana jedan od štićenika je tragično nastradao

Šabačka eparhija danas je zatvorila Centar za odvikavanje od droge "Sretenje", u kom je na smrt pretučen štićenik Nebojša Zarubac, rečeno je u toj eparhiji.

Centar za odvikavanje od droge u selu Joševa kod Loznice radio je skoro dve godine, a pre nekoliko dana jedan od štićenika je tragično nastradao.

Za njegovu smrt je osumnjičen upravnik tog centra sveštenik (protojerej stavrofor) Branislav Peranović, kome je određen pritvor na mesec dana.

Peranović je od 2009. godine poznat javnosti posle slučaja "Crna reka", kada je u javnost dospeo snimak na kome se vidi kako štićenike u tom centru kažnjava udarcima lopatom.

Slučaj "Crna reka" je pred sudom u Tutinu i još nije doneta presuda. Nakon slučaja u kome je osumnjičen za ubistvo, episkop šabački Lavrentije suspendovao je Peranovića sa svešteničkih dužnosti do okončanja oba postupka.

(I. M. / Izvor: Beta)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alek

    10. avgust 2012 | 20:17

    I neka su.

  • mali radojica civijas

    11. avgust 2012 | 12:51

    Pre neki dan eparhija tvdila je da je to njegov 'privatan biznis' a sad ga zatvorili sramota svi ste uemsani u otimacinu para od nesrecnih porodica ...Svet Sava se prevrce u grobu zbog vas

  • Н А Р К О М А Н

    11. avgust 2012 | 02:16

    Е МОЈЕ БУДАЛЕ "КОНАЧНО" ЋЕТЕ ЧУТИ И ВИДЕТИ РЕЗУЛТАТЕ!!!!!!!!!! БОЖЕ ПОМОЗИ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA